Lydbøger » Lyserøde luftkasteller

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lyserøde luftkasteller Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sara Skaarup

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange kvinder har oplevet, at de bliver tiltrukket af den tilsyneladende perfekte partner kun for at opdage, at vedkommende ikke var nær så perfekt alligevel. Lyserøde luftkasteller er bogen til dig, der gerne vil blive klogere på, hvorfor du bliver ved med at finde de forkerte personer så vanvittigt tiltrækkende.

Du kender det sikkert godt; du ser en potentiel partner, og straks begynder du at forestille dig et liv i sus og dus med vedkommende. Det er lige præcis den slags forestillinger, som Lyserøde luftkasteller tager fat på, med henblik på at aflive dem. For det skal ikke handle om forestillingerne, det skal handle om virkeligheden om at opbygge et sundt og fungerende parforhold med den rette partner.

Informationer:

Oplæser: Vibeke Hastrup
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 27 minutter

Lyserøde luftkasteller: Handling

Lyserøde luftkasteller lydbog er den selvhjælpsbog, som mange kvinder slet ikke er klar over, at de har brug for. Kvinder kan have en tendens til at forestille sig de smukkeste scenarier, hvor den perfekte partner dukker op ud af det blå for at gøre livet fuldendt. Men uden at vide bedre bliver denne partnerforestilling ofte tvunget ned over virkelighedens potentielle partner.

Kort sagt, er det forklaringen på, hvorfor mange kvinder finder dem selv tiltrukket af de forkerte. Lyserøde luftkasteller lydbog gratis ser nærmere på, hvilke psykologiske komponenter, der er med til at opbygge disse fantasiscenarier hos mange kvinder.

De fleste kvinder kender det, hvor man møder den såkaldte eneste ene. Måske er det den tredje, eller fjerde i rækken af eneste ene, men det forhindrer ikke rigtig mange kvinder i at brygge på en idyllisk fremtid, hvor alt er lyserødt og smukt i tankerne. Det er den tankegang, som Lyserøde luftkasteller lydbog tager fat på.

Alt for ofte vil drømmene ikke kunne leve op til virkeligheden, hvilket udløser en lang række af negative følelser som konsekvens. Det er som sådan lige gyldigt, om det sker, når man er i et fast forhold, eller om det kommer sig flere gange i løbet af sin tid som single. Det er følelserne bag, som du kan læse mere om i Lyserøde luftkasteller lydbog

Lyserøde luftkasteller lydbog gratis ser nærmere på de psykiske komponenter i vores psyke, som er med til at styre, hvem vi bliver tiltrukket af. Samtidig griber den fat på, hvordan man kan lære at skelne mellem virkelighed og fantasi, og gøre en fascination til en konkret og meningsfuld forelskelse.

Om forfatteren: Sara Skaarup

Sara Skaarup har skrevet Lyserøde luftkasteller til alle kvinder, der kan have brug for lidt ekstra hjælp til at indse, hvornår en fascination skal forblive netop det, og hvornår man kan arbejde for at gøre sin drøm til virkelighed i et parforhold. Hun har taget udgangspunkt i de romantiske luftkasteller, som utroligt mange kvinder er gode til at opbygge sig, men som kan have en afgørende rolle for, hvordan deres fremtidige parforhold kan udvikle sig.

Med Lyserøde luftkasteller får du hjælp til at give afkald på de kærlighedsmønstre, der kun forværrer dit parforhold. Du får også hjælp til at starte et sundt parforhold, der kan bygges videre på i realistiske relationer.