Lydbøger » Lyset i et menneskes hjerte

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lyset i et menneskes hjerte Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Muhl

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyset i et menneskes hjerte en er selvbiografisk og filosofisk bog fra Lars Muhl, der forsøger at besvare et af livets store spørgsmål. Hvem er vi som mennesker, og hvor kommer vi fra i det store univers? Lars Muhl har gennem sit liv fundet frem til mange filosofiske indsigter, og dem agter han at dele med resten af verden gennem sine bøger. Lyset i et menneskes hjerte er en af disse bøger, der skal hjælpe folk til at indse, hvor meget potentiale de har.

Lyset i et menneskes hjerte betragter Lars Muhl selv som et slags åndeligt testamente, hvor han kan blive ved med at guide folk og hjælpe dem.

Informationer:

Oplæser: Lars Muhl
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 23 minutter

Lyset i et menneskes hjerte: Handling

Lyset i et menneskes hjerte lydbog er en af de nyeste og spirituelle bøger, som har til hensigt at hjælpe enhver til at opnå deres fulde potentiale. Den er skrevet af Lars Muhl, som allerede har skrevet en række andre spirituelle værker, med henblik på at åbne verden for en spirituel indsigt.

Lyset i et menneskes hjerte lydbog gratis tager udgangspunkt i en række filmoptagelser, som Lars Muhl selv har igangsat. På en rejse til Israel beretter filmoptagelserne om de hændelser, som ledte Lars Muhl tæt på Qumran. Formålet med dette besøg var en hule, der lå ikke så langt fra Qumran, hvor det siges, at Dødehavsskrifterne i sin tid blev fundet tilbage i 1946. Til alles overraskelse finder Lars Muhl et ældgammelt manuskript. Titlen på dette manuskript er Asaphs Bog, og det skulle siges at fungere som et spejl for alle, der tør læse det i Lyset i et menneskes hjerte lydbog gratis.

Det er den sidste brik, som Lars Muhl mangler for, at han kan illustrere for enhver, hvordan vi hver især kan aktivere vores gemte potentiale i Lyset i et menneskes hjerte lydbog.

Lars Muhl betragter ikke længere sig selv som filosof eller seer, men noget ganske andet. Med den viden og indsigt, som Lars Muhl fik med Asaphs Bog, vil han nu begynde at hjælpe alle, han kan, med at komme nærmere alle de muligheder, som verden har at byde på for den enkelte person.

Ifølge Lars Muhl indeholder hvert enkelt menneske uendelige mange virkeligheder, som bare venter på at blive realiseret, hvilket er hans ønske at hjælpe med Lyset i et menneskes hjerte lydbog.

Om forfatteren: Lars Muhl

Lars Muhl har i flere år beskæftiget sig med livet som seer, og han skrev sine første opsigtsvækkende bøger om emnet med den omdiskuterede Gral Trilogi. Trilogien var en del af Lars Muhls egen rejse for at blive oplært som seer, mens hans undersøgte oldgamle kræfter. Den første i trilogien var Seeren fra Andalusien, efterfulgt af Maria Magdalene og slutteligt med Gral. Hver for sig er de spændende om deres egne emner, men tilsammen udgør de en gennemtænkt filosofisk rejse.

Nu er han tilbage med Lyset i et menneskes hjerte, hvor han er kommet videre fra at kunne betragte sig selv som blot en seer. Muhl er selv overbevist om, at denne er den nok vigtigste bog han endnu har skrevet. Om muligt den vigtigste han nogensinde vil komme til at skrive.