Lydbøger » Lysets våben

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lysets våben Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Lysets våben er en lydbog skrevet af den verdensberømte Ken Follett.

Fortællingen finder sted i den engelske by Kingsbridge, som vi kender fra Jordens Søjler. Vi befinder os i 1800-tallet, hvor den industrielle revolution er i gang.

Den industrielle revolution kommer i høj grad til at præge arbejderne i England. I Lysets våben lydbog følger vi kvinden Sal og hendes oplevelser under denne spændende historiske periode.

Du kan høre Lysets våben lydbog gratis og fordybe dig i endnu et mesterværk fra Ken Folletts hånd.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 25 timer og 47 minutter

Lysets våben: Handling

Hovedpersonen i Lysets våben lydbog er kvinden Sal. Hun mister på tragisk vis sin mand og forvises fra den lille landsby, hun bor i. Derfor drager hun mod byen Kingsbridge med sin søn Kit.

Kingsbridge er under stor udvikling som følge af den industrielle revolution. Der sker særligt en udvikling i håndværksfaget, hvor man kan producere langt mere med de nyudviklede maskiner.

I Lysets våben lydbog kan du høre, hvordan den industrielle udvikling dog også har en bagside. Maskinernes effektivitet betyder nemlig, at mange arbejdere mister deres job. Derfor stiger uligheden i samfundet og stormændene får sat en stopper for protester fra arbejderklassen.

Med denne interessante tidsperiode som bagtæppe, følger vi Sal og andre almindelige mennesker, der bor i Kingsbridge. Sals søn, Kit, vokser op og bliver en dygtig forretningsmand med flair for de nymoderne maskiner.

Napoleon og hans hær er dog på vej. Derfor må Kit og mange andre unge mænd drage til Europa i krig. Ligesom med den industrielle revolution, kommer krigen til at få store konsekvenser for alle.

Du kan lytte til Lysets våben lydbog gratis og dykke ned i denne fantastiske historiske roman.

Om forfatteren: Ken Follett

Ken Follett er en walisisk forfatter. Han er opvokset i Wales og har læst filosofi på University College London.

Han har sidenhen arbejdet som reporter og redaktør. Derudover har han også repræsenteret Labour partiet i Det britiske parlament i en lang række år.

Mest kendt er han dog nok for sit forfatterskab. Ken Follett er at finde på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere. Han har solgt mere end 100 millioner bogeksemplarer.