Lydbøger » Må vi så få ro

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Må vi så få ro Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lola Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

At være forældre er ingen dans på roser, og det bliver kun mere og mere kompliceret, som tiderne ændrer sig. Men det er ikke kun forældrene, der har fart på. Børn bliver unægtelig også påvirket af det hurtige tempo, som forældre påtager sig, og det giver ikke den rette plads til børn til bare at være børn.

Må vi så få ro er Lola Jensens opråb til børn og forældre om at se nærmere på, hvilke forhold i jeres hverdag, der kan være til godt og ondt for børnene. Med Må vi så få ro giver hun både råd og vejledning til, hvordan en hverdag med mere nærvær kan se ud.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 1 minut

Må vi så få ro: Handling

Må vi så få ro lydbog er Lola Jensens respons på den hurtige hverdag, som bliver ved med at infiltrere familielivet på godt og ondt i disse tider. I løbet af senere år har Lola Jensen bidt mærke i, at tempoet bliver ved med at stige i børnelivet. Det er ikke nødvendigvis kun forældrene, der har skruet op for hastigheden i privatliv såvel som karrierelivet. Det forplanter sig også til institutionslivet for børnene. Må vi så få ro lydbog gratis ser nærmere på, hvordan børnenes hverdag har ændret sig i løbet af de sidste 10 år.

Børn får ikke den samme tid til bare at være børn længere. Et barns hverdag bliver mere og mere pakket med aktiviteter, og det lader ikke tid til overs til at være barn på samme måde.

Det er forskelligt, hvordan disse ændringer manifesterer sig hos børn, men som Lola Jensen fremlægger i Må vi så få ro lydbog, er der sket en betydelig stigning i børn med diagnoser og andre tilskrivelser. Det er symptomer på, at børn bliver belastet på en måde, som på ingen måde er til gavn for deres udvikling, og som Må vi så få ro lydbog gratis lægger op til, at vi skal gøre noget ved.

Må vi så få ro lydbog placerer ansvaret hos forældrene, for det er dem, der har taget disse ændringer med i hverdagen, og pålagt dem til deres børn. Men i bogen råber Lola Jensen alle forældre op til at reflektere over deres børns hverdag og liv, for at kunne give børnene de bedste vilkår på alle områder.

Om forfatteren: Lola Jensen

Lola Jensen er landskendt i Danmark som selvudnævnt børneekspert, og hun har i flere år delt ud af sin viden og erfaring som familievejleder, når hun har gæstet Go’ Morgen Danmark på TV2. Lola Jensen er ikke bange for at komme med nogle direkte holdninger og meninger om, hvordan vi bør passe på og opdrage vores børn. 

Dette ses også i Må vi så få ro, hvor hun giver kærlige, men kontante råd til, hvordan hver enkelt forældre kan justere hverdagen til børnenes fordel og børnenes tempo. Må vi så få ro handler om at give plads i hverdagen, så der bliver tid til at skabe mere nærvær i den enkelte familie.