Lydbøger » Madro

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Madro Lydbog

5/5

Forfatter: Morten Elsøe & Anne Gaardmand

lydbog og e-bog

Introduktion

Morten Elsøe og Anne Gaardmand forsøger med udgivelsen af Madro at give forældre de rette værktøjer til, hvordan man kan undgå evige kampe og frustrationer i sin hverdag. Som oftest kan dette udmønte sig ved middagsbordet, hvor der kan opstå problemer med børn, der spiser for meget, for liv eller andre lignende problemer. Det kan være med til at dræne familien for energi, og det er vigtigt at tage hånd om.

Hvad stiller man op, når middagsbordet har udviklet sig en kampplads, og man som forældre er frustrerede og føler afmagt? For Elsøe og Gaardmand handler det om at skabe holdbare løsninger, der kan vare ved. Lyt til Madro lydbog gratis og få redskaberne til at få ro ved middagsbordet.

Informationer:

Oplæser: Morten Elsøe & Anne Gaardmand
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 4 timer og 24 minutter

Madro: Handling

Læs Madro, der er skrevet af Morten Elsøe og Anne Gaardmand, og hør om, hvordan du selv kan komme til at få værktøjerne til at undgå evige kampe og frustrationer i din hverdag. Dette kan for eksempel være, hvis du har problemer med, at dine børn spiser for lidt, for meget eller bare på anden vis har udviklet et usundt forhold til mad. Madro tager fat i nogle af de ting, der kan være svære at håndtere i hjemmet.

Hvis du foretrækker at lytte til bøger, så kan du med fordel lytte til Madro lydbog gratis. Madro lydbog er oplæst af forfatterne selv. Her kan du høre om, hvad man stiller op, når familiens måltider nogle gange kan komme til at udvikle sig til noget af en kampplads. Madro lydbog forklarer, at det er en situation, der kan dræne al energi i familien. Derfor forklarer Madro lydbog, at det er noget, som man skal håndtere.

Lyt til Madro lydbog gratis og hør om, hvordan det som oftest ender skidt, når man som forældre forsøger at kontrollere, når det kommer til børnenes spisevaner. I bedste fald ender det ifølge Madro med dårlige, kortsigtede løsninger, men det er ikke noget, der skaber gode og holdbare løsninger. Giv dig i kast med Madro og hør om de erfaringer, som forfatterne har indsamlet gennem deres liv inden for det ernæringsmæssige felt.

De to forfattere har selv udtalt, at motivationen for at skrive Madro opstod, da de var bange for, at deres egne børn skulle komme til at bruge mange mentale kræfter på deres egen sundhed. Derfor ville de gerne skabt et værk, der kunne hjælpe dem med at give slip de ligegyldige sundhedsidealer og skabe gode, sunde og realistiske vaner i livet.

Om forfatteren: Morten Elsøe, Anne Gaardmand

De to forfattere Morten Elsøe og Anne Gaardmand står bag Madro, der tager fat i, hvordan et måltid med familien hurtigt kan udvikle sig til noget af en kampplads, hvis det ikke håndteres korrekt.

Morten Elsøe er bedst kendt for sit selvstændige arbejde med at formidle diverse myter omkring mad og vores eget forhold til kroppen. Derudover så er han stor fortaler for kritisk tænkning, når det kommer til ernæring og har fungeret som ekspert for Fødevarestyrelsen.

Anne Gaardmand har taget en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Gaardmand skriver dog, at hun er mindst lige så interesseret i adfærdspsykologi samt, hvordan man kan komme til at ændre sine vaner for livet.