Lydbøger » Mærk verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mærk verden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tor Nørretranders

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren Tor Nørretranders udfordrer vores hverdag i Mærk verden, som fortæller om en lang række opdagelser i videnskabens verden, der påvirker vores traditionelle tankegang om hverdagens trivielle synspunkter.

Mærk verden er en filosofisk og tankevækkende bog om, hvordan vi som mennesker bør anse resten af verden i en tid, hvor vi konstant sætter spørgsmålstegn ved vores egen eksistens. Det er en bog, der sætter en masse tanker i gang og som måske også fremprovokerer nogle tanker, men det er derfor den er skrevet. Mærk verden kommer ind på en lang række emner fra vores trivielle hverdag, såsom historie, kosmologi og sågar computer videnskab.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 16 timer og 19 minutter

Mærk verden: Handling

I Mærk verden lydbog stiller Tor Nørretranders en række spørgsmål, som skal få læseren til at tænke over mangt og meget. Han fremlægger en masse informationer om flere opdagelser inden for videnskaben, som har bragt overraskelser med sig i kølvandet. For det er opdagelser, som kan påvirke og ryste vores normale tilgang og holdning til vores bevidsthed og sågar vores civilisation.

I Mærk verden lydbog gratis formår Tor Nørretranders at kombinere den videnskabelige tilgang med de gængse anekdoter og betragtninger fra en helt almindelig hverdag. Videnskaben bliver på den måde ført frem på scenen til offentligt skue, og læseren bliver tvunget til at tænke over de pågældende informationer.

Det er værd at notere, at Mærk verden lydbog første gang udkom helt tilbage i 1991, og mange betragtninger har muligvis ændret sig, men det der ikke har ændret sig, er den måde, hvorpå vi anser tingene. Selv i det 21. århundrede er der nye læsere, som bliver fuldstændig opslugt af Mærk verden lydbog gratis, og beskriver det som en livsændrende oplevelse at læse den. 

Når du begynder at læse Mærk verden, skal du være forberedt på at få åbnet dine øjne. Tor Nørretranders har i Mærk verden lydbog skrevet en tidsløs og tankevækkende bog, der sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi tilskriver at være menneske.

På det område kan det siges, at Mærk verden er lige dele videnskabelige informationer og lige dele et filosofisk værk om menneskeheden. Ikke desto mindre er det en kombination, som vil ændre dit syn på resten af verden, når du har læst Mærk verden.

Om forfatteren: Tor Nørretranders

Tor Nørretranders er forfatter til nyere videnskabelige bøger, som hovedsageligt sætter fokus på nyere videnskab, og hvilken rolle den har i det nuværende samfund. Ofte spæder Nørretranders til med personlige holdninger eller oplevelser for at give videnskaben et mere nuanceret og personligt billede.

Foruden Mærk verden har han skrevet en lang række bøger, som yderligere sætter fokus på det videnskabelige i samspil med det menneskelige. Det gælder titler som Den blå himmel og Grønt lys, som er enkelte af hans senere og mere populære titler. Senest har han også skrevet om den verdensomfattende Covid-19 pandemi, og hvordan den fik sit tag i hele verden med Karma Corona.