Lydbøger » Mammutjægerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mammutjægerne Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jean M. Auel

lydbog og e-bog

Introduktion

Jordens børn er en serie af romaner om forhistorisk tid, som Jean M. Auel har skrevet. I denne serie indgår Mammutjægerne, hvor man hører til Ayla og hendes mand Jandalar.

Ayla og Jandalar elsker hinanden meget højt, og de kan nærmest ikke undvære hinanden. De beslutter sig for at forlade deres dal, som de har levet i siden de blev gift. De møder såmænd også et nyt folk, nemlig mammutjægere. Selv om de kan virke en smule intimiderende, så er Ayla fascineret over deres måde at leve på og én ny mand tiltrækker hende. Folket er såmænd også imponeret over Aylas færdigheder.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 27 timer og 38 minutter

Mammutjægerne: Handling

Den amerikanske forfatter Jean M. Auels serie af forhistoriske romaner bliver med Mammutjægerne igen beriget. Dette er nemlig tredje bind i en yderst fangende samt spændende serie. I den historiske roman Mammutjægerne kommer man som læser ind i et historisk akkurat univers, hvor man bliver suget ind i livet en kvinde i forhistorien havde.

Ved at lytte til Mammutjægerne lydbog hører man nemlig igen til Ayla, der i en meget ung alder formår at overleve et hårdt liv. Hvis man vil komme nærmere Ayla, og høre mere om hvordan livet blandt andet har været for vores forfædre, så kan man lytte til Mammutjægerne lydbog gratis.

I Mammutjægerne lydbog hører man til Ayla, der sammen med sin mand forlader den dal de har været bosiddende i længe. Man hører også, at Ayla elsker sin mand Jondalar meget højt og de kan ikke undvære hinanden. Hun har elsket ham fra deres første møde. Første gang hun så ham var han kommet voldsomt til skade, da han var blevet overfaldet af en løve.

Man hører i Mammutjægerne lydbog, at ægteparret har fundet et nyt folk, nemlig folket af Mamutoi. Mamutoi-folket er mammutjægere, og dette er både imponerende samt truende for Ayla og hendes mand. Ægteparret beslutter sig dog for at nærme sig, i al frygt samt nysgerrighed. Ayla er specielt imponeret af deres musik og deres levemåde. Bopladserne er heller ikke så ringe.

Mest af alt finder hun sig optaget af den tiltrækkende Ranec. Ranec er en smuk mand, der mestrer færdigheden inden for at skære i elfenben. Hans folk er også imponeret over Aylas lægekundskaber samt hendes evne til at jage.

Om forfatteren: Jean M. Auel

Jean M. Auel er født i USA, og hun er født i sidste halvdel af 1930’erne. Jean M. Auel er en kvindelig forfatter fra USA, og hun er særdeles velkendt på den forhistoriske samt litterære scene i adskillige lande. Dette er hun fordi hun har skrevet en særdeles fangende serie af romaner, der omhandler virkelige historiske optegnelser.

Forfatteren benytter sin forskning fra 1970’erne inden for forhistoriens tid i verden, hvor hun derefter har formidlet sin viden om til en spændende romanserie, der følger kvinden ved navnet Ayla. Denne serie af romaner har titlen Jordens børn. Denne serie startede i 1980 og sluttede først i 2011. Blandt andet er Mammutjægerne en del af denne serie af seks romaner, og hvis man er interesseret kan man lytte til Mammutjægerne lydbog gratis.