Lydbøger » Man skulle nok have været der

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Man skulle nok have været der Lydbog

4.2/5

Forfatter: Thomas Korsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Du har sikkert mødt Tue før, og nu er han tilbage i Man skulle nok have været der. Denne gang går det bare ikke helt så godt for Tue. Tue har ikke rigtigt noget sted at tage hen, efter han blev smidt ud af sin lejlighed på Frederiksberg. Med sig har han sine vigtigste ejendele, der tilsammen ikke fylder synderligt meget. Hvilket måske er meget godt, når han ikke har noget konkret sted at gøre af dem.

Man skulle nok have været der er den tredje historie fra Thomas Korsgaard om Tue, der har det lidt svært i livet nogle gange. Visse situationer kan mange danskere måske genkende sig i. For Korsgaard har skrevet en samtidshistorie med Tue i centrum, der sætter spørgsmålstegn ved mange områder, men hvor der også er plads til latter med Man skulle nok have været der.

Informationer:

Oplæser: Thomas Korsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 46 minutter

Man skulle nok have været der: Handling

Man skulle nok have været der lydbog følger Tue efter udlejeren har smidt ham ud. Han har blot sin sportstaske med et par ejendele i samt en trist palme, som ikke rigtig hører til nogle steder. Lidt ligesom Tue selv. Foruden sit lille hjem ved Tue ikke, hvor han skal gå hen. En ting er dog sikker for Tue. Han skal under ingen omstændigheder tilbage til Skive og den voldelige far, som venter ham der. Det er en fortid, som han har lagt bag sig, og som skal blive der. 

Man skulle nok have været der lydbog gratis har smidt Tue på gaden, men snart møder han Victoria. Midt imellem de mange aviser han sælger i løbet af dagen, da støder Tue på Victoria. Hun tager Tue med hjem til en sofa, der er lidt blødere at sove på, end de baglokaler han sneg sig ind i, hvor de opbevarede aviserne. For en kort stund er tingene, som de skal være for Tue igen i Man skulle nok have været der lydbog. At bo sammen med Victoria og hendes mor i en gammel herskabslejlighed lader til at være, hvad Tue havde behov for. Ikke desto mindre befinder han sig pludselig tilbage på gaden, hvor han må på jagt efter ly igen.

Man skulle nok have været der lydbog gratis er en roman, der ikke er bange for at tage fat på den fortabte følelse, som mange måske genkender i jagten på det rette hjem, som også er hjertevarmt. Samtidig er Man skulle nok have været der lydbog et humoristisk blik på samtiden, som ikke er bange for at tage bladet fra munden.

Om forfatteren: Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard debuterede i 2017 med romanen Hvis der skulle komme et menneske forbi, som er første gang læseren stifter bekendtskab med Tue og hans familie i Skive. Siden har Korsgaard skrevet En dag vil vi grine af det, som igen fremviste Tues liv og de begivenheder, han befinder sig i. Begge er fortalt med humor og en rå ærlighed, som nok også er grunden til, at hans første to titler har solgt mere end 100.000 eksemplarer alene hjemme i Danmark.

Thomas Korsgaard blæste ind på litteraturscenen i 2017, og for hver ny roman han har skrevet, har anmelderne været vilde med det skæve syn på livet, som han får klemt ned på siderne. Det samme gælder også for Man skulle nok have været der.