Lydbøger » Mand uden ansigt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mand uden ansigt Lydbog

4.4/5

Forfatter: Dennis Jürgensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Mand uden ansigt er den danske horrorforfatter Dennis Jürgensen tilbage igen. Følg en ung skolelærer og sin elev, der er taget på udflugt til Vadehavet for at foretage undersøgelser i Mand uden ansigt lydbog. Alt går dog ikke som forventet, for pludselig bliver de to fanget i en tæt tåge og skilt fra hinanden.

Det viser sig hurtigt, at de to ikke er alene ude i den tætte tåge. Lyt til Mand uden ansigt lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling, hvor den unge elev pludselig findes død. Hvad er det, der gemmer sig ude i den tætte tåge og kommer det til at tage flere liv?

Informationer:

Oplæser: Kenneth M. Christensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 30 minutter

Mand uden ansigt: Handling

Den populære danske forfatter Dennis Jürgensen er med Mand uden ansigt tilbage med endnu en spændende fortælling. I begyndelsen af Mand uden ansigt lydbog bliver vi i første omgang introduceret til en ung skolelærer og sin elev. De to er på tur til Vadehavet, men bliver pludselig ramt af en tæt tåge, der omslutter dem fuldstændig og får dem til at miste orienteringen.

Der går dog ikke længe i Mand uden ansigt, før de to bliver adskilt fra hinanden. Dette får dem begge til at panikke endnu mere. Det bliver kun værre, da vandet begynder at stige, og der høres hjerteskærende skrig fra den tætte tåge. Den unge skolelærer forsøger at følge skriget og leder i tågen efter sin elev. Da han endelig finder ham, er han ikke længere i live.

Det fortælles i Mand uden ansigt, at den unge skolelærer nu bliver klar over, at de ikke er alene i tågen. Han forsøger at finde en forklaring på de mærkværdige begivenheder, der udspiller sig i Mand uden ansigt.

Skolelæreren er klar over, at det ikke er første gang, at et barn er forsvundet i området omkring Vadehavet. Det er nemlig blot et år siden, at en kun 6-årig pige forsvandt. Det fortælles i Mand uden ansigt lydbog, at politiet aldrig formåede at løse sagen om den forsvundne 6-årige pige.

Lyt til Mand uden ansigt lydbog gratis og følg med i den nye efterforskning. Der er liv på spil i den tætte tåge, og det bliver en kamp mod tiden. Dennis Jürgensen har med Mand uden ansigt skabt endnu en spændende fortælling.

Om forfatteren: Dennis Jürgensen

Den populære danske forfatter Dennis Jürgensen står bag Mand uden ansigt. Jürgensen er bedst kendt for sit arbejde inden for gysergenren, hvor han tager inspiration fra blandt andet de to verdenskendte amerikanske forfattere Edgar Allan Poe og Stephen King. Nu er han altså trådt ind på den danske krimiscene med udgivelsen af Mand uden ansigt.

Jürgensen er autodidakt og udgav sit første værk ved navn Kærlighed ved første hik, der udkom i 1981. Senere bevægede han sig væk fra den humoristiske genre og har nu markeret sig som gyser- og krimiforfatter. For sit forfatterskab har Dennis Jürgensen modtaget flere priser. Dette inkluderer for eksempel Børnebibliotekarernes Kulturpris i 2001 samt Orla-prisen i 2005 og 2007.