Lydbøger » Manden i tre dele

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Manden i tre dele Lydbog

4.2/5

Forfatter: Thomas Bagger

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimiromanen Manden i tre dele er skrevet af den danske forfatter ved navnet Thomas Bagger. Forfatteren har en kandidatgrad i medievidenskab, men siden 2017 har han fokuseret på at skrive romaner. Han har siden 2017 udgivet adskillige krimiromaner.

Farlig kærlighed og loyalitet er hvad dette værk drejer sig om. Task Force 14 bliver sendt ud på en ellers usædvanlig sag, hvor en mands lig bliver fundet ude i naturen. Men der var noget ved dette lig. Gerningsmanden havde et klart budskab, og det var meningen at liget skulle findes i uberørt tilstand.

Smøl Vold er området der er i søgelyset.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 55 minutter

Manden i tre dele: Handling

Thomas Baggers roman Manden i tre dele formår at placere læseren midt i et begivenhedsrigt samt dystert univers, der er fyldt med både krimi og forvirrende følelser. Ved at lytte til Manden i tre dele lydbog placeres man i en uhøjtidelig situation, hvor kærlighed destruerer alt, og hvor loyaliteten bliver testet. Lyt til Manden i tre dele lydbog gratis.

Ved at læse Manden i tre dele følger man en kriminel sag, som kun agenterne David Flugt og Lucas Stage kan være med til at løse. De arbejder begge i enheden Task Force 14 for Efterretningstjenesten i København.

I Manden i tre dele lydbog bliver man placeret i Sønderjylland. På en tilfældig bakke bliver der fundet et mandligt lig, og politiet påbegynder en eftersøgning straks fordi forholdende er meget besynderlige. Man hører nemlig i Manden i tre dele lydbog, at mandens lig var dækket til af en presenning, og liget var derfor beskyttet mod udefra kommende farer. Endnu mere besynderligt var det, at der blev fundet en ultralyds-skræmmer, der havde været tiltænkt at skræmme dyr væk fra liget.

Politiet finder ud af at liget tilhørte en mand der havde været død i tre dage. Men liget havde været på et lighus, men var sidenhen blevet stjålet og ført bort mod bakken. Forbrydelsen er dog ikke den afdøde mand. Rettere sagt er han et budskab.

Smøl Vold har i flere årtier været et helt almindeligt område, men nu kom en årtier gammel hemmelighed frem. Og denne dystre samt årtier gamle hemmelighed skaber stor opmærksomhed i omverden.

Taskforce 14 bliver tilkaldt og her mødes de af kølige blikke og modstand af både politiet samt de lokale.

Om forfatteren: Thomas Bagger

Thomas Bagger er født i første halvdel af 1980’erne, og han er en dansk forfatter. Forfatteren er kendt på den litterære scene, og ikke blot i Danmark. Hans forfatterskab er i adskillige lande kendetegnet ved at han har skrevet flere romaner inden for krimigenren.

Thomas er ud over at være en forfatter uddannet inden for medievidenskab, og han har opnået en kandidatgrad inden for dette felt. Han var efter endt uddannelse faktisk på vej mod en IT-rettet karriere, men han blev opslugt af at skrive romaner.

I 2017 debuterede han nemlig med sin første roman Den permanente, og efterfølgende har han udgivet flere romaner. Seneste udgivelse var i 2021, og det var romanen Manden i tre dele. Man kan lytte til Manden i tre dele lydbog gratis.