Lydbøger » Manden på Svanegården

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Manden på Svanegården Lydbog

4.4/5

Forfatter: Morten Korch

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Manden på Svanegården får vi indblik i en spændende fortælling af den folkekære Morten Korch. Situationen på Svanegården er desperat, da vi kommer ind i historien, for de økonomiske problemer har vokset sig meget store, og ejeren, Jens Peter, har mere end svært ved at se sig ud af situationen.

Lyt til Manden på Svanegården lydbog og følg med i historien, hvor folk omkring Jens Peter forsøger at lukrere på, at han er i økonomiske problemer. Størst er interessen hos kromanden Sivert og Jeppe Jeppesen, der har store planer om at udnytte situationen. Lyt til Manden på Svanegården lydbog gratis og se, om det lykkes Jens Peter at komme ud af de trænge vilkår.

Informationer:

Oplæser: Ebbe Trendskow
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 33 minutter

Manden på Svanegården: Handling

Morten Korch står bag Manden på Svanegården. På dansk er Manden på Svanegården lydbog oplæst af Ebbe Trendskow. Da vi for første gang kommer ind i historien i Manden på Svanegården, er den gamle og romantiske Svanegård kommet i store problemer. Det fortælles i Manden på Svanegården lydbog, at Svanegården er i økonomiske problemer, og ejeren har svært at se sig ud af denne situation.

Det er Jens Toft, der er ejer af Svanegården, og han er dybt forgældet, som det fortælles i Manden på Svanegården lydbog gratis. Jens Toft har været nødt til at optage gæld, og derfor fortælles det Manden på Svanegården lydbog, at han nu er bange for at miste gården. Alt imens dette foregår i Manden på Svanegården, så har kromanden Sivert og vennen Jeppe Jeppesen planer om at udnytte Tofts gældsituation.

Sivert og Jeppe har dog ikke overblik over situationen, og inden længe kommer de ifølge Manden på Svanegården i problemer med Henrik Mikkelsen. Mikkelsen er ung forretningsmand fra København, og han har ifølge Manden på Svanegården tilbragt mange somre på Svanegården i løbet af sit liv.

Lyt til Manden på Svanegården lydbog gratis og hør om, hvordan Henrik Mikkelsen, Jens Toft og Lisbeth, der er Tofts plejedatter, arbejder sammen for at sørge for, at Sivert og Jeppe ikke får udnyttet den uheldige situation på gården.

Det fortælles i Manden på Svanegården lydbog, at Jeppe og Sivert har planer om at sælge Svanegården til en række tyske spekulanter. Giv dig i kast med Manden på Svanegården og find ud af, om det lykkes at forpurre deres skumle planer.

Om forfatteren: Morten Korch

Med Manden på Svanegården, der er skrevet af Morten Korch, får du del i endnu en af de klassiske fortællinger, som den folkekære Morten Korch har skabt. Udover dette værk tæller CV’et også titler som ”Det gamle guld”, ”Hammerprinsessen”, ”Palle Jarmer”, og ”Det store løb”. Selv den dag i dag bliver Korchs værker læst, og en lang række af dem er endda blevet filmatiseret.

Morten Korch blev født på Fyn, og dette bærer en del af værkerne også præg af. For eksempel debuterede han med novellesamlingen ”Humorelsker – Fyensk Humør”, der er skrevet på klingende fynsk. Dette værk kan bedst beskrives som en hyldest til den del af Danmark, hvor Korch slog sig løs som ung.