Lydbøger » Månesøsteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Månesøsteren Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændingsfyldte roman Månesøsteren er skrevet af den irske forfatter ved navnet Lucinda Riley. Hun er på den internationale litterære scene kendt for at skrive adskillige historiske samt romantiske romanserier, blandt andet dette værk. Dette værk er femte del i serien De syv søstre.

Tiggy d’Apliése arbejdede i en årrække på et reservat for dyr i Skotlands smukke natur, som nu skulle til at lukke dørene i. Hun tager imod et tilbud om et andet job som konsulent. Her arbejder hun på et gods. Dette job skulle vise sig at have stor indflydelse på hendes fremtid, men også store spørgsmål om hendes fortid bliver besvaret. Hun kommer nemlig i møde med en meget vigtig person på godset.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 20 timer og 15 minutter

Månesøsteren: Handling

Den irske forfatter Lucinda Riley har med romanen Månesøsteren igen skabt et utroligt følelsesladet samt historisk værk, som man som læser ikke vil give slip på. Lyt til Månesøsteren lydbog gratis, for at få en læseoplevelse som ingen anden, hvor der er både romantik samt historiske optegnelser. Månesøsteren er desuden en del af en større serie, som har titlen De syv søstre, hvor dette er femte tilføjelse.

I Månesøsteren lydbog hører man igen til de syv søstre, men mere specifikt følger man Tiggy d’Apliése. Ved at lytte til Månesøsteren lydbog finder man ud af, at Tiggy er i gang med at søge optegnelser om hendes fortid. Tiggy går faktisk så langt, at hun rejser til Granada i Andalusien for at få flere brugbare informationer. Hvis man vil høre hvordan det går for hende, kan man nu lytte til Månesøsteren lydbog gratis.

Tiggy har i længere tid arbejdet i de skotske højlande på et reservat for hjorte, som nu skal lukke sine døre. Hun får tilbudt et nyt arbejde som konsulent af vilddyr, og hun tager imod denne nye stilling på det store Kinnaird gods. Dette nye job skulle vise sig for at ændre hendes liv drastisk. Ikke kun hendes fremtid bliver påvirket af dette job, men hun kommer også tættere på svar på hendes fortid.

På godset møder hun nemlig en essentiel person, som kommer til at hjælpe hende meget i sin søgen efter fortidens levn. Man kan lytte til Månesøsteren lydbog gratis, hvis man vil høre mere om hvem personen er, og hvad personen hjælper hende med. Det skal siges, at denne person har mange svar på Tiggys spørgsmål om fortiden, selv ting hun ikke havde planer om at opsøge.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var født i slutningen af 1960’erne og hun døde i 2021. Lucinda Riley var en forfatter fra Irland, som opnåede stor ros på den internationale litterære scene. Forfatteren har nemlig formået at skabe flere romantiske samt historiske værker, som har underholdt samt frembragt følelser hos læsere verden rundt. Forfatterens værker er desuden blevet oversat til næsten 30 internationale sprog, blandt andet dansk i Månesøsteren lydbog.

Forfatterinden har boet i en række lande såsom Thailand, Frankrig og Storbritannien, og hun har derfor haft en bred kulturel viden, som hun har benyttet i flere af sine værker. Månesøsteren bærer eksempelvis præg af den Sydamerikanske kultur.