Lydbøger » Mascha Vang

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (45 dage gratis)

Mascha Vang Lydbog

4.7/5

Forfatter: Mascha Vang & Christina Lund

lydbog og e-bog

Introduktion

Siden Mascha Vang deltog i den første sæson af reality-programmet Paradise Hotel, har hun været en fast del af den danske medieverden. Det har været på godt og ondt i mange forskellige former, og Mascha Vang har formet sit liv derefter. Nu fortæller hun sin personlige historie i Mascha, hvor hun er ærlig, som kun Mascha kan være.

Mascha er hendes første gang, hvor hun fortæller dele af sin historie, som offentligheden måske ikke kender til, men som giver et andet blik på den person, som hun viser frem for offentligheden til dagligt.

Mascha er ikke blot en biografi skrevet af Mascha Vang selv, det er også et inspirerende indblik ind i livet hos en stærk kvinde i det moderne Danmark.

Informationer:

Oplæser: Mascha Vang
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 37 minutter

Mascha Vang: Handling

Mascha lydbog er Mascha Vangs biografiske historie, der fortæller historien om en stærk kvinde, der altid har taget enhver chance, som kom forbi hendes vej. I Mascha fortæller Mascha Vang om, hvordan hun altid har set stort på verden og de mange muligheder, som hver dag kan byde på, og som hun altid griber ud efter, hvis ikke hun selv har ansvaret for at skabe dem.

I Mascha Vang lydbog gratis kan du læse om den pige, der tilbragte sin barndom i Nordjylland, men som altid drømte om noget mere. Som mange andre unge piger drømte hun sig så langt væk fra sit barndomsværelse som muligt. Om det var til København eller til L.A. var ikke så vigtigt dengang, det skulle bare være væk fra Jylland så langt som muligt. Den rejse begyndte hun selv, da hun fik muligheden for at være med i den allerførste danske sæson af reality-programmet Paradise Hotel, som hun fortæller om i Mascha Vang lydbog.

Siden da har hun kæmpet med næb og klør for at forme sit liv og sin karriere fra at være blogger, influencer og mange andre roller.

Mascha er ikke blot en historie om en voksende karriere. Mascha Vang lydbog er også en historie om at vælge sine egne veje. For Mascha har det ikke kun været et spørgsmål om at skabe sig et navn, det har været et spørgsmål om at skabe sig en karriere, hvilket hun nu fortæller om i Mascha lydbog gratis.

Mascha er en personlig og ærlig fortælling om, hvordan man kæmper sig op fra ingenting til alle de drømme, man havde som ung.

Om forfatteren: Mascha Vang & Christina Lund

Mascha Vang er et kendt navn hos mange danskere, hvilket hun har været i mange år af flere forskellige årsager. Dette er Mascha Vangs første biografiske bog, men tidligere har hun været medforfatter på både en træningsbog, Kom i gang med Mascha Vang, og en bagebog, Piece of Cake.

Med Mascha fortæller Mascha Vang om en tilværelse, der har været præget af både positive og negative sider af livet. I bogen fortæller Mascha om alt lige fra migræneanfald, at blive mor sammen og senere for sig selv, at vælte for at kæmpe sig op af stå igen med begge ben solidt plantet på jorden.

Mascha er en fortælling om pigen, der drømte om det glamourøse liv, og kvinden, der skabte sig et anderledes, men stadig glamourøst liv.