Lydbøger » Måske et spinkelt jordskælv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Måske et spinkelt jordskælv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Brask

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Måske et spinkelt jordskælv er skrevet af forfatteren fra Danmark med navnet Morten Brask. Morten Brask har vundet adskillelige nomineringer samt priser for flere af hans værker. Han har i sit forfatterskab skrevet i en bred vifte af genrer, alt fra faglitteratur og om rejser, til satire og romaner. Han debuterede med sit første værk i 2007, og hans seneste værk er udgivet i 2021 med titlen Måske et spinkelt jordskælv.

I Måske et spinkelt jordskælv lydbog kan man høre om den centrale person Daniel Fischer. For præcis tre måneder siden døde hans kone i en tragisk brand i sommerhuset på det nordlige Sjælland. En morgen vågner han dog op og modtager en notifikation. Hendes telefon er aktiv i Frankrigs hovedstad Paris.

I Paris leder han efter hende. Han undersøger de underjordiske katakomber og den utopiske by. Der er blandt andet ingen mennesker på gaden og byen er oversvømmet.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 7 minutter

Måske et spinkelt jordskælv: Handling

Bogen Måske et spinkelt jordskælv er skrevet af den danske forfatter Morten Brask. Morten Brask har vundet adskillelige priser samt modtaget diverse nomineringer for sine værker. Forfatterskabet begyndte da han debuterede med sin første bog i 2007. Måske et spinkelt jordskælv er forfatterens seneste udgivelse, og værket er udgivet i 2021.

I Måske et spinkelt jordskælv lydbog følger man den centrale person Daniel Fischer. Der var gået præcis tre måneder siden, at han modtog den dårlige nyhed om sin kone. I et sommerhus på det nordlige Sjælland havde de fundet hendes forbrændte lig. Han vågner en dag og alt er anderledes. Alt er ændret og mærkeligt.

I Måske et spinkelt jordskælv lydbog hører man, at han vågner til solskin og komplet stilhed i hjemmet. Alt synes at være roligt. Men udenfor er rådhuset dog brast sammen, og der er ikke et eneste individ på gaden.

Det mest besynderlige ved denne morgen er dog notifikationen, om hans kones telefons lokation. Telefonen er nemlig lige blevet registreret som værende aktiv i Frankrigs hovedstad Paris. Man kan med fordel lytte til Måske et spinkelt jordskælv lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne besynderlige morgen.

I Måske et spinkelt jordskælv er hele byen Paris ændret fra nat til dag. Der var ekstreme vejrforhold, flere individer har hængt sig selv ude i naturen, og hele byen er oversvømmet. Selv dyrene i den lokale zoologiske have er sluppet ud fra deres vante habitat. Alt var blevet kaotisk og nærmest utopisk.

Man hører desuden i Måske et spinkelt jordskælv lydbog, at han finder sit første spor af konens lokalitet. Dette spor leder ham gennem de meget dybe og nedgravede katakomber i Paris. Finder han mon sin kone, eller er håbet ude? Dette kan man med fordel læse i Måske et spinkelt jordskælv lydbog gratis.

Om forfatteren: Morten Brask

Morten Brask er født i 1970 i Danmark, og han beskæftiger sig som forfatter. Forfatteren har udgivet diverse værker, alt fra romaner og satire, til bøger om rejser og faglitteratur. Han debuterede i 2007 med sit første værk som var en roman.

Desuden har den danske forfatter modtaget en del ros på den internationale litterære scene, af både læsere samt anmeldere. Han har også modtaget diverse nomineringer samt priser for sine værker. For romanen med titlen Havet i Theresienstadt har han eksempelvis modtaget en fransk pris. Han vandt denne pris efter at den havde været udkommet i Frankrig en kort stund før prisoverrækkelserne fandt sted.

Siden 2016 har forfatteren ikke udgivet nogle romaner. Men i 2021 udgiver han sit nye værk, og man kan med fordel lytte til Måske et spinkelt jordskælv lydbog gratis.