Lydbøger » Med hjertet som indsats

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Med hjertet som indsats Lydbog

4/5

Forfatter: Simona Ahrnstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Simona Ahrnstedt har med dette værk skabt en bog, hvor vi følger historien om Dessie. Dessie fortæller selv, at hun lever et udmærket liv på trods af den fortid, som hun har haft. I dag er hun uddannet inden for militæret og har nu taget et job som livvagt. Det fortælles dog i denne lydbog, at hun gemmer på en hemmelighed, som kan ødelægge det hele for hende.

En dag møder Dessie den hårdtarbejdende Sam, der startede som fattig indvandrer, men som nu har skabt sig et hotelimperium. De to deler en mørk fortid, men er dette alt, der forbliver mellem dem?

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup
Sprog: Dansk
Kategori: Erotik
Længde: 10 timer og 14 minutter

Med hjertet som indsats: Handling

Med hjertet som indsats er en bog, der er skrevet af Simona Ahrnstedt. På dansk er Med hjertet som indsats lydbog oplæst af Kristine Brendstrup. Da vi for første omgang kommer ind i historien i Med hjertet som indsats, bliver vi introduceret til Dessie. Dessie har oplevet at have en beskyttet opvækst, og i dag arbejder hun som livvagt efter tidligere at have været i militæret.

Lyt til Med hjertet som indsats lydbog gratis og hør om, hvordan Dessie lever sit liv. Ifølge Med hjertet som indsats lydbog har Dessie et udmærket liv, der involverer en lang række arrangementer med venner, bekendte og Tinder-dates. Det fortælles dog i Med hjertet som indsats lydbog gratis, at Dessie bærer på en hemmelighed, der kan ødelægge det hele for hende.

Inden længe bliver vi introduceret til Sam, der længe var en fattig indvandrer. Nu fortælles det dog i Med hjertet som indsats, at Sam er hårdtarbejdende og nu har skabt sig et hotelimperium. Med hjertet som indsats fortæller os dog, at Sam også gemmer på en hemmelighed fra sin vilde fortid.

Lyt til Med hjertet som indsats lydbog og hør om, hvordan Sam begynder at frygte for sit liv og vælger at hyre en livvagt. Det fortælles i Med hjertet som indsats, at han ansætter Dessie, der faktisk ikke er særlig glad for ansættelsen.

Giv dig i kast med Med hjertet som indsats og hør om, hvordan de to deler en mørk fortid. Inden længe er der farer, der lurer i Med hjertet som indsats, og de to må stå tæt sammen for at stoppe truslen. Men er alt, der er mellem Dessie og Sam, en fælles, mørk fortid?

Om forfatteren: Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt er uddannet psykolog og har senere givet sig i kast som forfatter, hvilket har placeret hende på diverse bestsellerlister. Denne forfatter har selv beskrevet, at hun foretrækker at beskæftige sig med at skrive inden for kærlighedsgenren, da det for hende er perfekt til at modarbejde fordomme og konservatisme.

I sit forfatterskab har Simona Ahrnstedt solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige. Hendes bøger er på nuværende tidspunkt udkommet på mere end 20 forskellige sprog. Dette vidner om, at Simona Ahrnstedt er en populær forfatter. Faktisk er hendes bog ”Arvingen” den første svenske kærlighedsroman, der nogensinde er blevet udgivet i USA.