E-bøger » Med Ilden i Ryggen

Med Ilden i Ryggen E-bog

3.5/5

Forfatter: Martin Petersen

e-bog

Introduktion

Hvis du som mange andre er blevet fanget af fortællingen om Klaus og hans familie, så kan du prøve at læse den som e-bog gratis. Med Ilden i Ryggen lydbog er desværre ikke tilgængelig. Bogen er baseret på virkelige hændelser, hvilket gør fortællingen endnu mere spændende, end den allerede er i forvejen.

Flere og flere mennesker vælger at høre fortællinger som denne som gratis lydbog. Dette skyldes, at man så kan høre bogen på mange tidspunkter, hvor man ikke ville kunne læse den. Det er muligt at få en gratis prøveperiode ved diverse lydbogstjenester. I den gratis prøveperiode, kan du både nå at læse Med Ilden i Ryggen og finde andre bøger, som du ønsker at høre. Følg blot anvisningerne her på siden og start den gratis prøveperiode.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Romaner

Bogens handling

Med Ilden i Ryggen lydbog er en fortælling om en familie med tysk herkomst. Klaus er en dreng, som er fascineret af våben og tanks. Han ville ønske, at han kunne se dem i virkeligheden og ikke blot høre om dem og krigen i aviserne og radioen. En dag i 1945 viser tanksene sig dog i byen og familien flygter til Danmark. Turen til Danmark er i høj grad traumatiserende, særligt for børnene i familien. Under flugten til Danmark, bliver familiens to børn, Klaus og Anna, væk fra deres storesøster og mor.

De kommer ombord på et tysk skib og får traumatiske oplevelser med på vejen. Klaus har glædet sig rigtig meget til at komme til Danmark, så han endelig kan få ”Smørlandet” at se. Desværre bliver skæbnen for familien en anden. De ender nemlig med at komme i en flygtningelejr, hvor de isoleres fra det øvrige samfund. I resten af historien følger man familien og deres liv i flygtningelejren. Klaus er en særlig hovedperson og man får indblik i mange af hans tanker. Herunder tanker om dårlig samvittighed, fordi han ikke føler, at han har taget nok vare om sin familie, som han i sin tid lovede sin far at gøre.

Fortællingen om Klaus og hans familie er både spændende og velskrevet. De grusomme vilkår, som familien lever under får i sandhed en til at overveje ens eget liv og hvor godt stillet man egentlig er. Man får et rigtig godt indblik i, hvordan det rent faktisk var at være på flugt som barn under krigen. Derudover får man et godt indblik i, hvordan det var at være i Danmark som tysk flygtning.