Lydbøger » Mediefilejs

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mediefilejs Lydbog

3.3/5

Forfatter: Jens Kjær Larsen

lydbog og e-bog

Introduktion

I det 21. århundrede er vi stort set alle sammen en del af medielivet. De sociale medier har fået overtaget over, hvem der afgør, hvem der er kendt eller ej. Derfor kan det også være ekstra svært at begå sig i det mediepostyr, som mediebranchen kan diske op med. 

Mediefilejs er skrevet af en med personlig erfaring indenfor mediebranchen, og derfor bliver det til en solid overlevelsesguide til dig, som gerne vil have dit ansigt på forsiden i medierne. Med Mediefilejs lydbog i hænderne kan du spare dig selv for en verden af problemer, som det at være kendt kan afføde. Det er en dissekering af mediebranchen og en eksponering af de mange elementer, som det kræver i nutidens mediebranche.

Informationer:

Oplæser: Jens Kjær Larsen
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 4 timer og 3 minutter

Mediefilejs: Handling

Mediefilejs lydbog gratis kan læses som en konkret overlevelsesguide, hvor du lærer at begå dig i en kontinuerlig og kulturelt skiftende branche. Det er en branche du skal være skarp til, hvis du vil begå dig i den. For hvis du er for langsom, kan du hurtigt skride ud i svinget, og så falder du helt af. Mediebranchen er kontinuerligt i ændring, og med Mediefilejs er du et skridt nærmere til at kunne begå dig i den. 

Igennem Mediefilejs lydbog bliver mediebranchen pillet fra hinanden og de enkelte komponenter bliver udstillet og analyseret bid for bid. Den sætter spotlight på faldgruber, som mange ellers ville have overset. Der bliver sat fokus på de mange typer, som befolker den danske mediebranche.

Det hele er sammensat i en overlevelsesguide i Mediefilejs lydbog, som skal gøre den enkelte læser klogere på en branche, som under normale omstændigheder vil æde dig med hud og hår, for blot at spytte dig ud igen. Mediefilejs er en guide med the do’s and the don’ts, som hjælper til, at du undgår at blive tilintetgjort, før du overhovedet har sat dit præg på mediebranchen.

Det kræver insiderviden at kunne skrive en guide som Mediefilejs lydbog gratis er, hvilket Jens Kjær Larsen har i store mængder. Han har prøvet lidt af hvert i mediebranchen, både foran og bag scenen, hvilket han har sammenfattet til denne overlevelsesguide. 

Med Mediefilejs som en del af din rygsæk, kan du spare dig for uønskede års mistrivsel i en branche, som kort og godt er ligeglad med, hvordan du har det. Med Mediefilejs i hånden har du allerede forbedret din forhåbning om et langt og positivt liv i mediebranchens søgelys som linselus.

Om forfatteren: Jens Kjær Larsen

Jens Kjær Larsen har både gjort karriere som popstjerne, studievært og speaker. I 1990’erne var han en del af den populære popgruppe Cut’N’Move, som lavede hit efter hit. Senere bevægede han sig videre til at være studievært på P3 og senere igen som speaker på TV2. 

I en lang årrække arbejdede han som Kreativ Producer for DR, men den rolle måtte han se sig afsat fra, i kølvandet på udgivelsen af bogen Mediefilejs. Sammen med sin kræftsyge kone har de en datter og de på i Frikøbing i Hvalsø, som er en økolandsby, hvor han er medejer til en ko til deling, som han er med til at håndmalke hver dag.