Lydbøger » MER’ og bedre SEX

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

MER' og bedre SEX Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jakob Olrik

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvem vil ikke gerne forbedre deres sexliv? Det er præmissen for MER’ og bedre SEX, som ikke er bange for at sætte spotlys på detaljerne. MER’ og bedre SEX er skrevet som en guidebog til alle og enhver, der ønsker at gøre noget godt for deres sexliv på den ene eller anden måde. Her får læseren tip og tricks, der kan bruges i hverdagen, når den travle hverdag begynder at få overtaget i parforholdet, og der skal gøres lidt ekstra for at få romantikken tilbage i soveværelset – eller alle andre værelser i hjemmet.

MER’ og bedre SEX er gaven du kan give til den du elsker, og på den måde bliver det en gave til dig selv i sidste ende.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 19 minutter

MER' og bedre SEX: Handling

MER’ og bedre SEX lydbog er bogen, du ikke vidste, du havde brug for. Det er bogen, du længe har ventet på uden at være klar over det. MER’ og bedre SEX lydbog holder fast i den overbevisning, at god sex er grundstenen og forudsætningen for, at du har et lykkeligt liv. Det er præcis derfor, at Jakob Olrik har udtænkt MER’ og bedre SEX lydbog gratis. Han er af den overbevisning, at alle bør have et tilfredsstillende sexliv, og hvis det ikke er tilfældet, får læseren her en håndsrækning til, hvordan det kan lade sig gøre.

Bogen er skrevet som en guidebog, og her får du alle de informationer om sex, som du ikke var klar over, at du faktisk gerne ville have. Der er kapitler med konkret information om det ene og det andet, som bliver suppleret af detaljerede manualer i alverdens seksuelle udførelser. Du kan se frem til at høre en lang række tips og tricks til alt, der har med sex at gøre. Det gælder alt lige fra konkrete sexteknikker, til det faste parforhold eller den første forførelse.

MER’ og bedre SEX lydbog gratis er skrevet til alle køn til trods for, at forfatteren er en mand – hvilket visse kvinder muligvis vil se skævt på. Men i sidste ende handler det om, at sex skal være tilfredsstillende for alle uanset køn. Derfor kan alle køn høre MER’ og bedre SEX lydbog og få den nødvendige inspiration, som er med til at forbedre og forøge jeres ønskede sexliv. På den måde bliver jeres fælles lykke optimeret, og I vil få succes på mange flere områder i jeres liv.

Om forfatteren: Jakob Olrik

Jakob Olrik har skrevet MER’ og bedre SEX for at hjælpe alle danskere med at forbedre deres sexliv. Han har tidligere lavet programmet ’I seng med DR2’, hvor han netop har fokuseret på danskernes sexliv, og hvordan det kan forbedres. Med denne bog har han skrevet et konkret opslagsværk, som enhver kan bruge til at finde inspiration om de første scoretricks og senere de mere avancerede sexteknikker. Eller det erfarne par kan læse om, hvordan de får parforholdet videre fra den hverdagstrummerum, som de er kommet til at sidde fast i.

Jakob Olrik har desuden skrevet et par andre bøger om kærligheden og sexlivet, der medfølger.