Lydbøger » Mercedes snittet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mercedes snittet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anne Mette Hancock

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende roman Mercedes snittet er skrevet af den danske forfatter samt journalist ved navnet Anne Mette Hancock. Forfatteren har en bachelorgrad inden for historie, og hun har i en årrække boet i både Danmark, USA og Frankrig. Hendes debut ind på den litterære scene var i 2017 med værket Ligblomsten. Hendes debutroman blev en bestseller.

Mercedes snittet er det 2. uafhængige værk i serien om Schäfer og Kaldan. I denne krimiroman hører man, at en dreng ved navnet Lukas er forsvundet sporløst. Efterforskeren Schäfer er blevet sat på opgaven. Her finder han hurtigt ud af, at sagen er præget af et yderst bizart fænomen. Han får desuden brug for veninden Heloise Kaldan, der er en journalist, da hun har nogle nyttige informationer han kan benytte i sagen.

Informationer:

Oplæser: Jon Lange
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer

Mercedes snittet: Handling

Den danske forfatter Anne Mette Hancock udgav Mercedes snittet, som er en thriller- og krimiroman. Desuden er Mercedes snittet et uafhængigt bind i en serie om Schäfer og Kalden. Denne serie hører også til genren krimi. Det anbefales derfor, at man læser resten af serien, hvis man vil have det fulde overblik over dette univers.

I Mercedes snittet lydbog hører man en krimi, som formår at være som ingen andre værker inden for denne genre. Ved at læse denne bog, er man garanteret en uforglemmelig mørk og nervepirrende fortælling. Man kan heller ikke undslippe dette fangende univers, så snart man læser et af bøgerne. Man kan med fordel lytte til Mercedes snittet lydbog gratis, hvor man får en nervepirrende psykologisk fortælling om alt fra hjertesorger til hævn.

Man hører i Mercedes snittet lydbog, at en dreng ved navnet Lukas er forsvundet pludseligt fra sin skole. Efterforskeren Erik Schäfer er sat på sagen. I sagen møder han sin gode veninde ved navnet Heloise Kaldan, der er en journalist. Man kan med fordel lytte til Mercedes snittet lydbog gratis, hvis man vil høre mere om den forsvundne dreng.

I Mercedes snittet lydbog finder man ingen spor af Lukas, men hans telefon dukker op. Her finder de ud af, at drengen er besat af fænomenet Pareidolia. Fænomenet viser ansigter på genstande. Et billede af en port har et ansigt på sig, og dette vækker efterforskeren samt journalistens opmærksomhed.

Efterforskeren får dog brug for journalistens hjælp, da hun har nogle nyttige informationer, som efterforskeren har brug for, i sagen om den forsvundne dreng.

Om forfatteren: Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock er født i 1979, og hun er en dansk forfatter samt journalist. Forfatteren er en velkendt figur på den internationale litterære scene, og hun er kendt for at skrive romaner inden for krimigenren. Hun har boet i adskillelige lande gennem sit liv. I Danmark er hun født og her havde hun sin barndom. En årrække har hun også boet i Frankrig samt USA.

Desuden har forfatteren og journalisten en uddannelse i historie, specifikt er uddannelsen en bachelorgrad.

Anne Mette Hancock påbegyndte for alvor hendes forfatterskab i 2017, da hun debuterede med værket Ligblomsten. For hendes debut blev hun en bestseller forfatter. Det spændende værk blev en bestseller på den litterære scene.