Lydbøger » Mere end venner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mere end venner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Monica Murphy

lydbog og e-bog

Introduktion

Mere end venner er den selvstændige fortælling om Amanda Winters, som er den lidt usikre pige, der lige har fået sit hjerte knust. Hun har brug for en ny begyndelse og et nyt liv på mange områder, hvilket hun forsøger sig på efter en hektisk sommer. Mere end venner er en klassisk ungdomsroman, der tager fat på de mange usikkerheder, som stort set enhver teenager kommer til at føle. 

Der er skruet op for følelserne på alle områder i Mere end venner, og der er lagt op til en bog med en historie, som vil forføre dig og gøre dig afhængig på den helt rigtige måde. Hvis du ikke er bange for store følelser og intense romancer, er Mere end venner bogen for dig.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell & Sara Emilie Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 55 minutter

Mere end venner: Handling

Amanda Winters har mildest talt haft en sommer, hun aldrig vil glemme i Mere end venner lydbog. Det første store skridt for Amanda blev taget for hende, da hun fangede sin tidligere kæreste ret afklædt i lidt for tætte omstændigheder med pigen, Amanda troede var hendes bedste veninde. Opdagelsen fik Amanda til at træffe nogle drastiske beslutninger i Mere end venner lydbog gratis.

Amanda har fravalgt sit gamle liv til fordel for et nyt liv, hvor der ikke så gerne skulle være så meget drama. Hun spiller ikke længere i et band. Hun har skåret kæresten ud af sit liv, hvor han hurtigt fik følgeskab af de falske veninder, der alligevel altid bagtalte Amanda i Mere end venner lydbog.

Amanda gjorde alt for at skaffe sig et nyt arbejde, en gruppe nye venner og ikke mindst en række nye interesser. Men hun kan ikke altid kontrollere alt i sine omgivelser, hvilket hun begynder at lære i Mere end venner lydbog gratis, da den meget populære Jordan Tuttle pludselig begynder at finde Amanda interessant. Det er en interesse, som Amanda slet ikke forstår. Hun er bare den typiske ukendte pige på high school, som ingen lægger mærke til. Eller det var hun i hvert fald.

I Mere end venner lydbog kan Amanda ikke forstå Jordans interesse i hende, han kan jo få alle andre piger på skolen, som den mest populære fyr overhovedet. Alligevel er det Amanda, som han finder mest interessant. Spørgsmålet er bare, om Amanda tør lade ham komme tæt nok på til at lære ham at kende, og kan hun holde frygten for at få sit hjerte knust endnu engang på afstand.

Om forfatteren: Monica Murphy

Med Mere end venner har Monica Murphy virkelig skabt et fængslende teenage-drama, der har skruet helt op for alle følelserne. Det er et drama, der er så vanedannende, at du får svært ved at lægge bogen fra dig. Hvilket med stor sandsynlighed også gør sig gældende for hendes anden danskoversatte udgivelse, For evigt. 

Monica Murphy har skrevet over et dusin romantiske bøger, som alle får dig til at ønske, der var flere sider, så snart du har vendt den sidste side. Indtil videre er det kun to af hendes titler, der er blevet oversat til dansk, hvorfor danske læsere har mange gode læseoplevelser at se frem til.