Lydbøger » Mere livsglæde mindre stress

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mere livsglæde mindre stress Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lisbeth Zornig Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

I disse moderne tider kan det være svært at finde den rette balance. For enkelte mennesker kan det resultere i svære perioder med alt for meget stress. Hvilket i sidste ende dræner den livsglæde, som ellers skal holde dig kørende hver dag.

Mere livsglæde mindre stress er bogen, der tager blidt fat på disse problemstillinger. Her bliver der set nærmere på menneskets urgamle natur, og hvordan den har ændret sig i tidernes løb. Når du vælger at lytte til Mere livsglæde mindre stress lydbog, kan du hjælpe dig selv. Det er en hjælp til at genfinde den livsglæde, som skal holde dig gående hver dag i hele ugen.

Informationer:

Oplæser: Lisbeth Zornig Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 47 minutter

Mere livsglæde mindre stress: Handling

Mere livsglæde mindre stress er nok en af de vigtigste bøger, som du bør læse. Hvis du har tendens til at føle, at du ikke kan følge med hverdagen, kan bogen være en stor hjælp. Hvis du lytter til Mere livsglæde mindre stress lydbog gratis, får du nemlig den indsigt, som hjælper til at forstå hverdagens stress. Hele bogen sætter fokus på, hvordan vi hver især kan gøre en indsats for at skabe mere ro i hverdagen. Når vi har den rette ro i hverdagen, giver det også en helt speciel tilfredshed.

For at få denne forståelse bliver vi nødt til at se tilbage. Dette er præmissen, som Lisbeth Zornig udfolder i Mere livsglæde mindre stress lydbog. Her kan du også høre mere om menneskers tidligere savanneliv. Det lyder måske mærkværdigt. Men det er nødvendigt at se tilbage på den livsstil, som vores kroppe oprindeligt blev skabt til. Kun på den måde kan vi få den rette forståelse for, hvorfor vores hverdage ikke stemmer overens med vores livsglæde.

I Mere livsglæde mindre sorg lydbog gratis kan du for eksempel høre mere om, hvordan både vores kroppe og hjerner er instrueret til at fungere på en helt anden måde, end den vi udnytter den til i hverdagen.

Det er vigtigt at understrege, at Mere livsglæde mindre stress ikke er en guide til at vende tilbage til mere primitive tider. Ej heller er det en opsang om at give op på det moderne liv. For rigtig mange finder trods alt glæde heri. Det handler blot om at få den rette forståelse for, hvordan man finder den bedste balance. En balance, der i sidste ende kan hjælpe til større livsglæde for alle, som du kan høre mere om i Mere livsglæde mindre stress lydbog.

Om forfatteren: Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen har i løbet af sin forfatterkarriere skrevet mange forskellige bøger. Mere livsglæde mindre stress er en forsættelse af de udviklingsbøger, som hun giver det meste af sin tid til. Det er endnu en selvhjælpsbog, som forsætter den stil, hun påbegyndte med andre bøger som Zornigkuren eller Zornig, fra vred til voksen.

Hverdagens trummerum kan overrumple mange, hvilket Zornig tager fat på i denne bog. Med Mere livsglæde mindre stress lydbog gratis får du altså en hjælpende hånd til at gøre din hverdag endnu mere positiv. Det er en håndsrækning til at skrue ned for dårlige vaner, og skrue op for de gode indsatser, som hjælper hvert individ.