Lydbøger » Meter i sekundet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Meter i sekundet Lydbog

4.3/5

Forfatter: Stine Pilgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Det kan være svært at blive en del af lokalsamfundet, når man kommer udefra og har svært ved at afkode de spilleregler, der gælder i et nyt samfund. For hvordan skal vi lære andre mennesker at kende, når vi ikke føler os sikre på os selv?

Det er netop den situation, som Stine Pilgaard præsenterer for os i Meter i sekundet. Her er det nemlig et ungt par, der flytter til en højskole i Vestjylland, hvor manden skal undervise.

Kvinden føler sig ikke tilpas, for hvordan bliver man en del af et tætknyttet samfund, når man kommer udefra? Følg fortællingen i Meter i sekunder lydbog gratis og se, om kvinden klarer det.

Informationer:

Oplæser: Sofie Torp
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 19 minutter

Meter i sekundet: Handling

Stine Pilgaard fortsætter i samme tone, som de anmelderroste udgivelser ”Min mor siger” og ”Lejlighedssange” med sin udgivelse af Meter i sekundet. Tag den i historien i det nyeste skud på stammen fra Pilgaard ved at lytte til Meter i sekundet lydbog gratis.

I Meter i sekundet har vi nemlig at gøre med et ungt par, der har valgt at bosætte sig i Vestjylland på en højskole, hvor manden skal undervise. Dette par har også et lille barn, som de ønsker at give en tryg og god opvækst fyldt med masser af kærlighed.

Meter i sekundet er en fortælling om et liv på en højskole, der er fyldt med fællessang, økologi samt et stærkt og vigtigt lokalsamfund. Det er dog samtidig en fortælling om en kvinde, der ønsker at være en del af lokalsamfundet, men ikke helt er i stand til at finde ud af, hvordan hun passer ind.

Undervejs i Meter i sekundet lydbog begynder kvinde at skrive anti-højskolesange sammen med en af de andre kvinder på højskolen. Dog kan hun godt inderst inde mærke, at hun faktisk ønsker at være en del af det sammenhold, der findes på højskolen.

I løbet af den tid, som Meter i sekunder strækker sig over, lærer hun dog lige så stille at integrere sig i samfundet. Det er ikke let, og hun kommer skævt ind på andre mennesker i sociale sammenhænge undervejs. Meter i sekundet lydbog giver dig et indblik i den udvikling, der foregår.

Lyt til Meter i sekundet lydbog gratis og se, om kvinden lærer at afkode den vestjyske dialekt og blive en integreret og velfungerende del af lokalsamfundet.

Mediernes anmeldelser:

"Årets udgivelse ... en fuldstændig fabelagtig roman ". 6 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Stine Pilgaard ... kan skrive, så man skraldgriner ". 5 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Stine Pilgaard

Stine Pilgaard er forfatteren bag Meter i sekundet. Meter i sekundet lydbog er på dansk oplæst af Sofie Torp. Det var dog ikke med denne udgivelse, at hun fik sin debut. For Pilgaard debuterede allerede i 2012 med romanen Min mor siger, der blev rost af en lang række anmeldere. Det var også for denne debutroman, at hun blev nomineret til DRs Romanpris.

I 2015 udkom endnu en populær udgivelse fra Pilgaard, hvilket denne gang var romanen Lejlighedssange. Denne roman modtog hun Bibliotekernes Forfatterpris for i 2016. Meter i sekundet er det seneste skud på stammen. Også denne udgivelse har rost positive udsagn hos anmelderne.

Meter i sekundet er en anbefaling værdig, og du vil højest sandsynlighed finde den interessant.