Lydbøger » Meyermetoden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Meyermetoden Lydbog

5/5

Forfatter: Heidi Meyer Vallentin & Eline Holm

lydbog

Introduktion

De to forfattere Heidi Meyer Vallentin og Eline Holm har i samarbejde skabt dette værk. Her får du andel i et værk, der beskæftiger sig med, hvordan man kan blive bedre forberedt til sit barns fødsel. Derfor henvender dette værk sig mest til kommende forældre og indeholder en række teknikker og redskaber til, hvordan man kan give sit barn en god start på livet.

Dette værk indeholder alt fra information om akupressur, verbal guiding, vejrtrækningsprincipper og klassisk fødselsforberedelse. På trods af at der er masser af information, så fortælles det på en overskuelig måde, så man som læser kan få stor indsigt i de mange forskellige faser i en fødsel.

Informationer:

Oplæser: Heidi Meyer Vallentin
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 4 timer og 57 minutter

Meyermetoden: Handling

Meyermetoden er skrevet af Heidi Meyer Vallentin og Eline Holm, og på dansk er Meyermetoden lydbog oplæst af Heidi Meyer Vallentin selv. Med Meyermetoden får du andel i et værk, der beskæftiger sig med fødselsforberedelse og henvender sig derfor til kommende forældre. Lyt til Meyermetoden lydbog gratis og hør om, hvordan du som kommende forældre kan benytte en række teknikker og redskaber til at give dig barn en god start på tilværelsen.

Giv dig i kast med Meyermetoden lydbog og hør om, hvordan du får mulighed for at tage ejerskab med dit barns fødsel. Dette sker ifølge Meyermetoden ved hjælp af en række teknikker og principper, der for eksempel inkluderer akupressur, verbal guiding og vejrtrækningsprincipper. Ved brug af disse principper for man som kommende forældre mulighed for at tage styringen og føle sig bedre tilpas.

Undervejs i Meyermetoden er der også klassisk information om fødselsforberedelse. Dermed giver Meyermetoden også en overskuelig indsigt i de mange forskellige faser i en fødsel samt information om, hvad man kan forvente af en fødsel, og hvad man selv kan gøre for at nedsætte smerter. Lyt til Meyermetoden lydbog og bliv klædt bedre på, så du kan komme til at yde det bedste på denne fantastiske dag.

Lyt til Meyermetoden lydbog gratis og hør om, hvordan du som kommende forældre selv kan være bedre forberedt, når dit barn kommer til verden. Meyermetoden er skrevet på en overskuelig måde, og den er derfor nem at finde rundt i. Selvom værket er overskueligt, så er der masser af værdifulde informationer at hente som nybagt forælder.

Om forfatteren: Heidi Meyer Vallentin, Eline Holm

Der er to forfattere til Meyermetoden, hvilket er Heidi Meyer Vallentin og Eline Holm.

Heidi Meyer Vallentin beskriver selv, at hun efter sin første fødsel, der fandt sted i 2002, valgte at uddanne sig inden for fødselspraktik. Derudover beskriver hun selv, at hun også er interesseret i psykologien bag graviditet samt fødsels- og barselsforløb. Vallentin valgte at gøre dette for at hjælpe andre, for hendes første fødsel var meget traumatisk.

Eline Holm arbejder som freelancejournalist og fortæller selv, at hun brænder for at formidle andres budskab. Til dagligt er hun beskæftiget med at levere både artikler og tekster til diverse magasiner, dagblade og private virksomheder.