Lydbøger » Mig før dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mig før dig Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jojo Moyes

lydbog og e-bog

Introduktion

Den romantiske roman Mig før dig er skrevet af den engelske forfatter Jojo Moyes. Hun er en vellidt forfatter på den internationale litterære scene. Hendes værker er oversat til 30 sprog, og mange er bestsellere.

Den fangende roman introducerer læseren til Lou Clark, og hun ved alt. Hun ved at hun elsker sit job, og hvor mange skridt der er fra sit hjem til bussen. Hun ved dog ikke, om hun elsker kæresten Patrick længere, og at hendes job snart ophører.

Will Traynor ved også, at han ikke kan lide sit liv længere. Han møder Lou Clark, og herefter ændres alt.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 35 minutter

Mig før dig: Handling

Den prisvindende engelske forfatter Jojo Moyes roman Mig før dig er en sand kærlighedsfortælling, som fanger læseren i et fortryllende univers. Dette er dog ikke en sædvanlig romantisk fortælling, da der også er store problemer i vente for karaktererne. Disse problemer som karaktererne har, er uventede men de kan også være livstruende.

Romanen Mig før dig er en international bestseller, og man kan med glæde lytte til Mig før dig lydbog gratis, hvor man selv kan opleve den enestående romantiske fortælling. Mig før dig er både underholdende, fangende og vemodigt. I Mig før dig lydbog hører man en tankevækkende historie, som fanger læseren fra start til slut.

I Mig før dig lydbog introduceres læseren til den begavede kvinde ved navnet Lou Clark. Hun ved en del ting om alt. Hun ved eksempelvis hvor mange skridt hun skal gå, når hun stiger af bussen og går hjem. Hun ved også, at hun holder af sit job på The Buttered Bun.

Man finder dog ud af i Mig før dig lydbog, at der er én ting hun ikke helt ved. Hun ved ikke, om hun elsker kæresten Patrick. Hun ved heller ikke, at hendes arbejde på The Buttered Bun snart er forbi, og at hun skal til at finde et nyt job. Man kan med fordel lytte til Mig før dig lydbog gratis, hvis man vil høre mere om dette.

Will Traynor ved også, at han er træt af livet. Alt er farveløst og meningsløst, og han vil gøre en ende på det hele. Indtil han møder Lou Clark. Hvad de begge ikke ved er, at de vil forandre hinandens liv for altid.

Om forfatteren: Jojo Moyes

Jojo Moyes er født i slutningen af 1960’erne, og hun er en engelsk journalist samt forfatter. Hendes forfatterskab er primært angående romantiske værker, og de fleste vil kunne genkende hende i denne genre. Forfatteren er en meget vellidt forfatter på den internationale litterære scene, og anses for mange læsere for at være brillant. Siden 2002 har hun nemlig været en aktiv forfatter, og hun har udgivet en del romantiske værker siden da.

Forfatteren er også den eneste der har vundet samme litterære pris for romantiske værker to gange. Ingen andre har i deres forfatterskab formået at vinde denne pris to gange. Hendes værker er endda så populære, at de er blevet oversat til omkring 30 forskellige sprog.