Lydbøger » Mikhail Gorbatjov – Min egen historie

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mikhail Gorbatjov - Min egen historie Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mikhail Gorbatjov

lydbog og e-bog

Introduktion

Mikhail Gorbatjov lydbog er en fascinerende fortælling om en simpel bondedreng, der arbejdede hårdt dag ind og dag ud. Indtil den dag hvor han stod som lederen af et af de største imperier i verden. Min egen historie er en fortælling om et liv, der startede, mens Anden Verdenskrig stadig raserede i hele verden, og hvordan Mikhail Gorbatjov fandt kærligheden, som var en solid støtte gennem det meste af sit liv.

Historien om Gorbatjov er simpel i en forstand, men også imponerende i en helt anden forstand. For det er også historien om afslutningen på en æra og begyndelsen på en ny verden, efter Den Kolde Krig blev afsluttet.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 17 timer og 41 minutter

Mikhail Gorbatjov - Min egen historie: Handling

Min egen historie lydbog er blot en af mange detaljerede biografier om det liv, som skulle ende med at gøre en kæmpe forskel for hele verden. Der skulle gå mere end tyve år, før Mikhail Gorbatjov var klar til at fortælle sin egen historie til resten af verden. Og når man læser den, er det ikke svært at forstå, hvorfor der skulle gå så mange år, før Gorbatjov var i stand til at fortælle sin personlige historie.

Min egen historie lydbog er ikke kun en rørende historie om en hvilken som helst dreng. Det er en imponerende historie om en ung bondedreng, der arbejdede hårdt fra sin første arbejdsdag indtil den dag, hvor han pludselig kunne kalde sig selv lederen af et kæmpe imperium. Men som Mikhail Gorbatjov hurtigt måtte indse, fulgte der også et overraskende stort ansvar med rollen som leder af Sovjetunionen. I løbet af bogen fortæller han også om, hvordan han forsøgte at ændre på kommunismen inde fra kernen og det kapløb, der altid var et skridt foran, når det handlede om at sætte en stopper for et omfattende våbenkapløb i resten af verden.

Mikhail Gorbatjov lydbog gratis er også historien om en mand, der formåede at gøre en ende på Den Kolde Krig og for det, blev han tildelt Nobels Fredspris tilbage i 1990.

Min egen historie lydbog er også historien om de sejre og nederlag, som han gennemgik i løbet af hele sin karriere, mens hans kunne støtte sig til sin elskede hustru, Raisa. Historien om Mikhail Gorbatjov er imponerende og fascinerende på ufattelig mange parametre.

Om forfatteren: Mikhail Gorbatjov

Min egen historie er en af mange biografier om den verdensomtalte Mikhail Gorbatjov. Hvor mange andre forsøger at skrive et fyldestgørende portræt, er Min egen historie skrevet af Gorbatjov selv, hvorfor den er langt mere fascinerende at læse.

Gorbatjov fortæller ærligt og åbent om hele sit liv, som både dækker over personlige sejre og nederlag, men ikke mindst de politiske op- og nedture som han har måtte være en del af.

Efter Gorbatjovs død i 2022 er det ikke overraskende, hvorfor interessante bøger som Min egen historie er blevet populære, og fordelen ved denne er netop, at det er fortalt med Gorbatjovs egne ord.