Lydbøger » Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn Lydbog

4/5

Forfatter: Jakob Martin Strid

lydbog

Introduktion

Mimbo Jimbo har længe været en foretrukken elefant blandt mange børn, og alle Jakob Martin Strids bøger om selvsamme elefant er sprængfyldt med humor. Nu er Mimbo Jimbo og alle vennerne tilbage, og de har nye planer i Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn lydbog. Den lille blå elefant har heldigvis stadig masser af venner, som kan hjælpe ham. For som sædvanlig er der næsten altid en blandt gruppen, der får lavet ballade og spænder ben for resten.

Historierne om Mimbo Jimbo kan altid få børn til at smile. Historierne er simple samtidig med, at de kan være lærerige. Der findes ofte en skjult mening med mange af Mimbo Jimbos handlinger, mens der andre gange ikke ligger mere til sinde, end bare at bygge et fyrtårn. Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn lydbog gratis læses op af Lars Thiesgaard, hvis stemme de fleste kender. Den rolige røst tilføjer en helt anden oplevelse af en bog, som mange selv elsker at læse højt med deres børn

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 16 minutter

Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn: Handling

Mimbo Jimbo er en ret så klog elefant, det syntes han i hvert fald selv. Og nu har han besluttet, at han gerne vil bygge et fyrtårn, for det kan alle vel få gavn af. I Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn lydbog beslutter alle vennerne sig for at hjælpe med at bygge et fyrtårn. Undervejs opstår der som altid en række problemer, men heldigvis er vennerne så snarrådige, at de hurtigt får løst problemerne. Sådan lader det i hvert fald til at være. Andre gange skaber løsningen på et problem blot et andet problem. Men det er en del af underholdningen ved Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn lydbog gratis.

Midt i hele byggeriet opstår det store spørgsmål, hvem har egentlig brug for sådan et fyrtårn? Hvad gavn gør det, når det står inde midt i landet? Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn lydbog er syvende bog om den blå elefant og alle vennerne. Og den spøjse historie er lige så finurlig, som alle andre bedrifter Mimbo Jimbo har sat i gang før. Som alle andre Mimbo Jimbo bøger er der nysgerrighed, som børn kan spejle sig i. Der er anarki, som voksne kan genkende fra uro og mangel på rutine. Der er opfindelser og mærkelig humor, som alle aldre vil se det sjove og underholdende i. Det hele bliver fortalt med en god portion nærvær og et poetisk sprog.

Alle bøgerne om Mimbo Jimbo er lette at læse, og nogle gange kan man endda lære noget af historierne. Andre gange bliver man bare underholdt af den blå elefant og alle vennerne, fordi de bliver ved med at finde på skøre ideer, som næsten skal gå galt. Det er måske børnebøger, men forældre vil med garanti også finde humor i dem.

Om forfatteren: Jakob Martin Strid

Jakob Martin Strid tegnede sin første tegneseriesamling i 1995, og siden da er farveladen ikke løbet tør for farve til tegninger. Han har tidligere tegnet striber til Politikken, men nu til dags er han nok mest kendt for sine børnebøger, som inkluderer Mimbo Jimbo og alle vennerne. Alle hans børnebøger har en lidt skæv humor, som nok er derfor, at børnene er så glade for dem. Foruden de mange bøger om Mimbo Jimbo er blandt andet Lille Frø og Min mormors gebis nogle af de meget populære Jakob Martin Strid bøger.

Jakob Martin Strid har tidligere oplevet kritik for sine tegninger, men det holder ham ikke tilbage fra at tegne den søde, blå elefant Mimbo Jimbo. Der er mange flere spøjse historier at fortælle om en blå elefant med mange sjove venner.