Lydbøger » Min egen stemme

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Min egen stemme Lydbog

4.1/5

Forfatter: Britney Spears

lydbog og e-bog

Introduktion

Min egen stemme lydbog er Britney Spears erindringsbog. I lydbogen fortæller hun åbenhjertet om sin opsigtsvækkende livshistorie.

Britney Spears er i sandhed et af verdens største popikoner. Hun har taget hele verden med storm, men under overfladen så tingene knapt så gode ud.

Du kan lytte til Min egen stemme lydbog gratis og høre den sande historie om Britney Spears og de ting, hun har måttet slås med i sin opvækst.

Informationer:

Oplæser: Sara Klein
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 22 minutter

Min egen stemme: Handling

Når man førhen har tænkt på Britney Spears, har man højst sandsynligt ikke haft en ide om, hvilket liv hun levede. Selvfølgelig kan man forestille sig de fede oplevelser, hun har haft som et verdenskendt popikon.

Britney Spears har dog haft sine dæmoner at kæmpe med. Først da hun var i retten om sit værgemål, blev det offentligt kendt, hvad hun havde måttet gennemgå.

Britney Spears har haft enorm succes og er blandt andet blevet udnævnt til en af de 100 mest indflydelsesrige personer i 2021. I Min egen stemme lydbog kan du dog høre, hvordan hun har gennemlevet en evig kamp med sin far.

Hun er gennem hele sit liv blevet styret af sin far, der endda fik hende overtalt til, at han skulle være hendes værge, selv efter hun var blevet myndig. Hendes fortælling er meget rørende og ærlig.

Når du lytter til Min egen stemme lydbog vil du også høre en fortælling om en enorm kærlighed til musikken. Du vil høre om fortælling om håb, tro, berømmelse og overlevelse – alt sammen fortalt af Britney Spears selv på hendes egne vilkår.

Hvis du også synes, at det lyder som en fortælling, du bare må høre, kan du lytte til Min egen stemme lydbog gratis.

Om forfatteren: Britney Spears

Min egen stemme er skrevet af selveste Britney Spears.

Hun blev født i 1981 og fik sit store gennembrud i slutningen af 1990’erne og starten af 2000’erne.

Hun bliver ofte omtalt som ”Princess of Pop” og er en af de bedst sælgende musikartister i verden.

I Min egen stemme lydbog kan du høre hende fortælle om sin opvækst og karriere som popmusiker.