Lydbøger » Min fars stemme

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Min fars stemme Lydbog

4.2/5

Forfatter: Rosalinde Mynster

lydbog og e-bog

Introduktion

Min fars stemme er en rørende fortælling om en datter, der ser tilbage på sin barndom og den far, som hun husker fra de gode tider. For med konstante ture ind og ud af hospitalet efter faderens blodprop, er der langt mellem de gode dage. Min fars stemme bliver et lykkeligt tilbageblik for Rosalinde Mynster, da hun bid for bid begynder at sammensætte det faderportræt, hun aldrig havde troet, hun skulle lave.

Min fars stemme er en bog om den kærlighed, der ofte bliver overset mellem far og datter, men som i sidste ende overskygger alt andet, som kun båndet mellem far og datter kan.

Informationer:

Oplæser: Rosalinde Mynster
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 18 minutter

Min fars stemme: Handling

Min fars stemme lydbog er en dedikeret fortælling fra en datter til sin far. Det er Rosalinde Mynster, der ser tilbage på sin barndom og alle sine minder med sin far, fordi en blodprop har ændret hele familiens liv for altid. Rosalindes far, Søren Spanning, vågner efter at have været i koma i en måned til et helt andet liv. For pludselig er han lam i hele sin venstre side, som det beskrives i Min fars stemme lydbog gratis.

For hver dag der går, indser familien stille og roligt, at intet kommer til at være, som det var før. Det får Rosalinde til at tænke tilbage på den barndom, som i hele familiens omfavnelse altid var proppet med humor og store mængder teatermagi. Men der var også plads til ensomhed.

I løbet af hele Min fars stemme lydbog åbner Rosalinde Mynster op for sin kærlighed til sin far, og hun tegner et smukt faderportræt af en mand set gennem et barns øjne. Fortællingen er ikke mindre end smuk, når kærligheden er tydelig at mærke, mens smerten også lurer. For Min fars stemme lydbog gratis gør også op med de forandringer, som hele familien pludselig skal indstille sig på.

Min fars stemme lydbog er også en fortælling om, hvor meget sygdom kan påvirke en familie, og hvordan sygdom kan ændre på et enkelt menneske på godt og ondt.

For mens Rosalinde forsøger at finde sig selv som voksen, uden den far hun mindes, tvinger realiteten med hospitalsbesøg sig også på hele tiden.

Om forfatteren: Rosalinde Mynster

Rosalinde Mynster er kendt hos de fleste danskere som skuespiller. I løbet af hendes karriere har hun blandt andet spillet overfor Mads Mikkelsen i En kongelig affære og Thure Lindhardt i Sandheden om mænd. Mange kender nok også hendes far endnu bedre, men desværre døde Søren Spanning i 2020, hvilket kan tilskrives at være motivationen for Rosalinde Mynster til at skrive Min fars stemme.

Selvom Min fars stemme er Rosalinde Mynsters første udgivelse, så er den skrevet så smukt, at vi kun kan håbe på, at hun bliver ved med at skrive rørende historier i fremtiden. Det vil være noget alle læsere kan se frem til.