Lydbøger » Min fucking familie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Min fucking familie Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ina Bruhn

lydbog og e-bog

Introduktion

Min fucking familie er en barsk historie om at være teenager, når man ikke kan finde ud af, hvem man er. Det er en historie om at skulle finde sig selv i sin familie, men ikke mindst i sin egen identitet.

Min fucking familie er historien om Christoffer, der har et dybt had til langt det meste i sit liv. Men det værste af det hele er, at han hader sin krop. For ifølge Christoffer er det ikke hans krop. Han føler sig alt for forkert i sin krop, og sådan har han haft det i al den tid, han kan huske.

Min fucking familie er ikke for sarte sjæle.

Informationer:

Oplæser: Peter Secher Schmidt
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 6 timer og 25 minutter

Min fucking familie: Handling

Min fucking familie lydbog fortæller Christoffers historie. Han er 16 år gammel, og har i al den tid han kan huske ikke følt sig okay med at identificere som en dreng. Han er transkønnet, og det giver ham en hel del problemer, som blot fylder endnu mere i verdenen for en ung og forvirret teenager. Historien i Min fucking familie lydbog er dramatiseret en tand i overkanten for nogle mennesker, men det ændrer ikke på det faktum, at de problematikker som Christoffer skal kæmpe med dagligt, er mindst lige så vigtige som alt andet.

Sammen med Christoffer bliver læseren konfronteret med spørgsmål om kønsidentitet, og hvordan familieforholdene bliver påvirket af disse. Der lægges ikke skjul på den mængde af vold, der kan følge med et liv som transkønnet og hvor skrøbeligt et mentalt helbred også kan være for personer som Christoffer.

Min fucking familie lydbog fortæller ikke den største dramafortælling, men den historie den fortæller, bliver fortalt med realisme og en håndfuld ucharmerende karakterer, som læseren alligevel ikke kan modstå at lære mere om. Den mærkværdige kombination af Hollywood-kopi drama fungerer i Christoffers verden, og læseren bliver hevet ind mellem siderne til underholdning uden sammenligning i Min fucking familie lydbog gratis.

Læsere skal dog også være opmærksom på, at Christoffers liv ikke er en dans på roser. Der bliver taget hånd om alvorlige ting, som kan virke overvældende for mange. Vær opmærksom på de meget alvorlige emner, inden du overdrager Min fucking familie lydbog til din nærmeste teenager, eller i det mindste vær forberedt på at snakke om de handlinger, som afspejler dele af virkeligheden.

Om forfatteren: Ina Bruhn

Ina Bruhn har skrevet rigtig mange bøger for børn og unge, hvor Min fucking familie er en af de første, der tager hånd om så alvorlige emner, som den gør. Der er folk, der har haft problemer med bogen på grund af måden, den anvender de forskellige LGBTQ+ termer, men her er det vigtigt at huske, at tiderne har ændret sig siden Min fucking familie udkom tilbage i 2011. Meget er sket på de hylder siden da.

Foruden et par bøger til de unge teenagere, har Ina Bruhn også skrevet en børnebogsserie, Ponygården, som strækker sig over fire bøger og er til de lidt yngre læsere.