Lydbøger » Min historie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Min Historie Michelle Obama Lydbog

4.7/5

Forfatter: Michelle Obama

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde tænkt på, hvad der foregår bag kulisserne i Det Hvide Hus? Min historie Michelle Obama dig giver et indblik i netop dette. Tag med på en rejse helt fra barndommen i den sydlige del af Chicago og videre til nogle af de mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner i verden. Fortsæt rejsen i Min historie Michelle Obama videre til ægteskabet og familien med Barack Obama og helt ind i hjertet af Det Hvide Hus.

Min historie Michelle Obama lydbog fortæller om en kvinde, der har markeret sig som en af de stærkeste fortalere for kvinders rettigheder i nyere tid. Lyt til Min historie Michelle Obama lydbog gratis og få et indblik i, hvem hun er som menneske.

Informationer:

Oplæser: Ellen Hillingsø
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 16 timer og 45 minutter

Min historie Michelle Obama: Handling

Min historie Michelle Obama fortæller historien om det menneske, som af mange menes at være en af vor tids mest interessante, spændende og ikoniske kvinde. Selvom de fleste menneskers første møde med Michelle Obama var i forbindelse med amerikanske valgkamp, hvor hun stod ved sin mands side, har Michelle Obama selv en lang, akademisk karriere bag sig. Hun er nemlig uddannet advokat fra Princeton University og har senere læst på den prestigefyldte Harvard Law School.

Min historie Michelle Obama er et personligt portræt af en kvinde, der bedst er kendt som førstedame til den første afroamerikanske præsident, Barack Obama. Men hvem er Michelle Obama egentlig, og hvorfor har hun fået så stor indflydelse, selv efter familien har forladt Det Hvide Hus? Hvad er det, der har gjort hende til et ikon for så mange forskellige mennesker? Alt dette kan du få et indblik i ved at lytte til Min historie Michelle Obama lydbog gratis.

Først og fremmest hovedpersonen i Min historie Michelle Obama markeret sig som en stærk fortaler for kvinder i USA og har gjort sit for at italesætte problematikker i samfundet, som hun finder vigtige. I denne personlige beretning kan vi følge nogle af de mest afgørende øjeblikke, de dybe refleksioner om sejre og skuffelser, og det at finde balancen mellem karrierekvinde og mor.

Min historie Michelle Obama lydbog tager dig med ind i den fascinerende fortælling om det, der har formet den første afroamerikanske førstedame. Min historie Michelle Obama lader dig blive en del af fortællinger fra barndommen i den sydlige del af Chicago, til nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden, og videre til Det Hvide Hus.

Mediernes anmeldelser:

"Michelle Obama er sympatisk. Tænksom ". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Gennemreflekteret ... skrevet af en meget ærlig tidligere førstedame ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Michelle Obama

Michelle Obama er af de fleste mennesker bedst kendt som værende førstedamen til den første afroamerikanske præsident i USA, Barack Obama. Men faktisk har Michelle Obama selv en hel del på sit eget CV og har fortsat med at have indflydelse, selv efter hendes mand ikke længere er præsident.

Tag med på en rejse fra barndommen i Chicago, videre til Princeton Havard Law School og videre til Det Hvide Hus.

Min historie Michelle Obama er en personlig beretning om den folkekære førstedame, der har markeret sig som en forkæmper for kvinder i USA.

Følg med i denne fortælling om kærlighed, politiske magt og indflydelse i min historie Michelle Obama lydbog.