Lydbøger » Min i nat

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Min i nat Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lisa Kleypas

lydbog og e-bog

Introduktion

Amanda Briars 30-års fødselsdag er nært forestående, og hun beslutter sig for at give sig en helt speciel gave, som hun aldrig tidligere har turdet. På sin fødselsdag i år vil hun give sig selv en nat i selskab med en tilfældig mand. Det skulle kun have været en enkelt nat, tænker Amanda Briar. Det bliver dog hurtigt tydeligt, når man giver sig i kast med Min i nat, at alting ikke er, som Briar ønskede.

Lyt til Min i nat lydbog gratis og følg denne historie om kærlighed og nærvær, der foregår i 1800-tallets London. Kan Briar modstå de følelser, som opstår, da en høj og mørkhåret mand træder ind af hendes hoveddør i Min i nat lydbog?

Informationer:

Oplæser: Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Erotik
Længde: 8 timer og 41 minutter

Min i nat: Handling

Lyt til Min i nat lydbog og hør denne underholdende kærlighedshistorie, der udspiller sig i 1800-tallets London. Min i nat handler om Amanda Briar, der er ugift og arbejder som selvstændig forfatterinde. I Min i nat lydbog er hendes 30-års fødselsdag meget nært forestående, og hun har besluttet at give sig selv en særlig gave. I år skal denne særlige gave være en nat med en mand. Men det skulle dog bare have været en enkelt nat …

Tidspunktet for det aftalte møde kommer, og da hun kigger ud ad vinduet, kan hun se en høj og flot mand, der kommer ind i hendes synsfelt. Det fortælles i Min i nat, at Amanda Briar på nuværende tidspunkt ikke ved, hvad der rammer hende. Hun forventer nemlig kun en lidenskabelig aften og nat med en fremmed mand, som hun efterfølgende aldrig kommer til at se igen.

Manden, der dukker op i Min i nat, er nemlig Jack Devlin. Devlin arbejder hos et forlag, og han har tidligere opsøgt hende for at tale om udgivelsen af Briars bøger. Faktisk har han købt sig til rettighederne, og bøgerne skal udgives på forlaget. Derfor kender han også til det, som Amanda har skrevet deri.

Det fortælles i Min i nat, at Jack Devlin ikke kan modstå chancen for at give Amanda det, som hun drømmer om. Selvom det så kun bliver for en enkelt nat. Lyt til Min i nat lydbog gratis og hør, hvordan Amanda reagerer, da hun opdager, at hun kender Jack. Min i nat er en spændende fortælling om Jack og Amanda, som du kan give dig i kast med.

Om forfatteren: Lisa Kleypas

Den populære amerikanske forfatter ved navn Lisa Kleypas står bag Min i nat. På dansk er Min i nat lydbog indlæst af Mathilde Eusebius. Kleypas er bedst kendt for sit arbejde inden for kærlighedsromaner, hvor hun har skrevet både historie og nutidige romaner. Populariteten har været stort, hvilket er resulteret i, at flere af hendes bøger efterfølgende er blevet til serier.

Det var i 1993, at Lisa Kleypas debuterede. Dette skete med udgivelsen af Lilys længsel. Allerede året efter udkom Saras drøm. Herefter skulle der gå fire år, før den tredje bog ved navn Elskerindens skygge udkom i 1998. Min i nat udkom i 2007, og det seneste skud på stammen er Lady Cassandras valg, der udkom i 2021.