Lydbøger » Min kone

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Min kone Lydbog

4.3/5

Forfatter: Karin Heurlin

lydbog og e-bog

Introduktion

Min kone er en rørende historie om pludselig at befinde sig i den midtvejskrise, som de fleste frygter. Michael ser ud til at have det hele, når man ser på fakta omkring ham. Men hvis Michael selv begynder at se efter i sømmene, dukker der flere og flere sprækker op, som han ikke har lysten til at undersøge nærmere. Min kone er ikke en bog om Michaels kone, som titlen antyder til. Det er til gengæld en bog om Michael, og de valg han skal til at træffe for at finde ud af, hvilke ting der er værd at beholde i sit liv, når han forsøger at sætte det sammen på ny.

Informationer:

Oplæser: Rolf Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 42 minutter

Min kone: Handling

Min kone lydbog er historien om Michael, der lever det traditionelle liv med hustru, børn og et godt arbejde. Hele sit liv har Michael truffet de rette valg. Men nu står han overfor nogle valg, som han ikke er sikker på. For spørgsmålet er, om de rette valg altid er rigtige nok? Michael har altid været god til at træffe de rette valg, men der skal være en første gang til alt. Også når Michael ender med at træffe det forkerte valg i Min kone lydbog gratis.

Derhjemme har Michaels kone bestilt en måltidskasse fra Aarstiderne, og hun har nærmest oprettet sig en udkigspost ved vinduet, mens hun venter på den. Ifølge hende, er forholdet mellem hende og Michael på vej til at gå i stå. Deres datter siger ikke så meget længere, hverken til sine forældre eller til mange andre. Hun smiler heller ikke så meget længere i Min kone lydbog.

På arbejdet får Michael at vide, at han skal blive ved med at se glasset som halvt fyldt, i stedet for halv tomt. Parterapeuten siger, at han skal rette ryggen i stolen, det er dårligt for hans ryg, når han hænger sådan. Alle lader til at have gode råd til Michael, inklusive hans svoger, der kommer med økonomiske råd, der skal give Michael mere frihed, men blot skaber flere problemer for ham i Min kone lydbog gratis.

Michael bryder sig ikke om den retning, hans liv har taget. Han kan kun se til, mens hans mor gang på gang ikke formår at kunne binde livet i sin slåbrok. Og hendes kanelsnegle smager ikke længere af kanel. Michael bryder sig virkelig ikke om at græde i bilen i Min kone lydbog.

Om forfatteren: Karin Heurlin

Karin Heurlin har skrevet et væld af forskellige bøger, inden hun skrev Min kone, der kombinerer seriøsitet om livets begrænsninger med en subtil humor. Heurlin har både skrevet biografier og ungdomsbøger, før hun kastede sig over romangenren. Hun har blandt andet skrevet en biografi om Ole Henriksen, og hun står bag bøgerne om Olgas hemmelige dagbog, som giver et forfriskende nyt pust til moderne ungdomsbøger.

Hvis du kan lide humoren i Min Kone, bør du efterfølgende forsøge dig med en af Karin Heurlins andre bøger. Det kunne være Syv år efter eller Du forlader mig aldrig, som alle har den samme stil som Min kone.