Lydbøger » Min mor – en seriemorder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Min mor - en seriemorder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gregg Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Min mor – en seriemorder er en sand og hjerteskærende fortælling om tre søstre, der bryder fri af deres sadistiske mors greb.

Søstrene Tori, Sami og Nikki oplevede gennem mange år at blive udsat for tortur, misbrug og psykisk terror af deres mor.

Derudover udviklede moren sig også til at blive en farlig seriemorder.

I Min mor – en seriemorder lydbog kan du høre om en forfærdelig opvækst, som ingen børn i hele verden burde opleve.

Du kan lytte til Min mor – en seriemorder lydbog gratis og høre den sørgelige historie.

Informationer:

Oplæser: Nanna Schaumburg Müller
Sprog: Dansk
Kategori: True Crime
Længde: 11 timer og 32 minutter

Min mor - en seriemorder: Handling

De tre søstre, Tori, Sami og Nikki, oplever stadig et sus i deres mave, når de hører ordet ”mor”. Selvom det er 10 år siden de slap fri fra deres mors greb, har de så dybe traumer, at minderne straks bliver fremkaldt ved blot dette ene ord.

Ordet ”mor” skulle helst fremkalde en varm og rar følelse. Desværre er der en helt særlig grund til, at det forholder sig anderledes for de tre søstre.

Bag de lukkede døre i familiens hus i Washington var søstrene ofre for deres sadistiske mor igennem flere år. Pigerne blev både udsat for tortur, misbrug, fornedrelse og psykisk terror.

Min mor – en seriemorder lydbog fortæller søstrenes historie. Heldigvis havde søstrene hinanden. De skabte et helt specielt bånd og en samhørighed, der gjorde dem mindre sårbare overfor deres mor.

Samhørigheden mellem søstrene var også dét der gjorde, at de til sidst turde flygte fra deres mors klør.

Lige inden de flygtede var situationen kulmineret til helt nye højder. Ikke nok med at moren fortsatte med den fysiske og psykiske vold mod døtrene, så udviklede moren sig også til at blive seriemorder.

Ved at lytte til Min mor – en seriemorder lydbog vil du blive draget ind i søstrenes fortælling om et mareridtsliv. Lydbogen skildrer en sand overlevelseshistorie og vidner samtidig om den frihed og retfærdighed, som søstrene risikerede deres liv for at få.

Heldigvis er søstrene på vej videre og har fundet lys i mørket. Minderne vil dog altid være der. Med Min mor – en seriemorder lydbogen kan søstrene forhåbentlig få sindsro ved endelig at fortælle den sande historie.

Du kan lytte til Min mor – en seriemorder lydbog gratis ved at bruge vores links her på siden.

Om forfatteren: Gregg Olsen

Min mor – en seriemorder er skrevet af Gregg Olsen.

Han har skrevet flere bestsellerbøger indenfor True Crime-genren.

Gregg Olsen er født i Washington og har været forfatter i mere end 25 år.

Når du lytter til Min mor – en seriemorder lydbog kan du derfor forvente en velskrevet True Crime-lydbog der formår at fortælle de tre søstres mareridshistorie.