Lydbøger » Min mormor hilser og siger undskyld

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Min mormor hilser og siger undskyld Lydbog

4.5/5

Forfatter: Fredrik Backman

lydbog og e-bog

Introduktion

Den humoristiske samtidsroman Min mormor hilser og siger undskyld, er skrevet af den svenske forfatter ved navnet Fredrik Backman. Siden 2012 har han haft et aktivt forfatterskab, og seneste værk udgav han i 2020. Forfatteren er ikke kun en vellidt forfatter i Sverige, men på den internationale litterære scene er han også kendt. Hans værker er oversat til omkring 30 sprog, og mange er bestsellere.

Dette værk følger Elsa på syv år. Hun har én veninde, nemlig mormoren. Mormoren er 77 år gammel, og hun var en kirurg. Elsa er meget klog i forhold til andre børn, grundet de fortællinger hun har fra sin mormor. Mange synes mormoren er underlig, men Elsa elsker at lytte til hendes fortællinger. Dette ændres dog, da mormoren bliver alvorligt syg.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 52 minutter

Min mormor hilser og siger undskyld: Handling

Fredrik Backmans morsomme roman Min mormor hilser og siger undskyld følger to familiemedlemmer, og det normale fænomen i menneskets liv.

Værket skildrer livets glæder, erfaringer og oplevelser man gør sig i livet, men skildrer også mellem det mere negative aspekt ved livet, som er døden. Dette er et naturligt aspekt af livets gang. Det kan være svært, men er noget som alle forholder sig til, om man er et barn eller en voksen.

Min mormor hilser og siger undskyld er en fangende samt morsom roman, som også formår at udtrykke en specifik negativ følelse i fortællingen. I Min mormor hilser og siger undskyld lydbog, hører man nemlig en fortælling om liv og død. Forfatteren giver nemlig en fortælling om, at miste en man elsker og holder af.

Min mormor hilser og siger undskyld er ikke en vemodig fortælling om liv og død. Værket har en humoristisk tilgang til det naturlige fænomen. Man kan med fordel lytte til Min mormor hilser og siger undskyld lydbog gratis.

I Min mormor hilser og siger undskyld lydbog introduceres man til Elsa. Hun er syv år gammel, og lidt usædvanlig. Hun har kun én veninde. Hendes eneste veninde er mormoren, som er 77 år gammel. Det er også herfra at Elsa får sin kløgtighed. Mormoren var kirurg, og hun fortæller Elsa en del historier.

I Min mormor hilser og siger undskyld lydbog hører man også, at mange synes mormoren er tosset. Hun har nemlig mange røverhistorier, nogle sande og nogle falske, men Elsa elsker dem. Indtil mormoren bliver syg.
Man kan med fordel lytte til Min mormor hilser og siger undskyld lydbog gratis.

Om forfatteren: Fredrik Backman

Fredrik Backman er født i 1980’erne, og han er en svensk forfatter. Forfatteren er kendt for at skrive samtidsromaner, men også humoristiske værker. Han har haft en aktiv forfatterrolle, hvor han debuterede med sit første værk i 2012. Seneste værk forfatteren har udgivet var i 2020.

Forfatteren er også en kendt figur på den internationale litterære scene, men også i hjemlandet Sverige anses han for at være en meget velkendt og populær forfatter. De fleste af romanerne han udgav, endte også med at blive bestsellere. På den internationale litterære scene er han også en velkendt figur. Hans værker er eksempelvis oversat til mere end 25 sprog.