Lydbøger » Mine 30 år som livvagt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mine 30 år som livvagt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thea Pedersen & Torben Vigh

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er de færreste, der kan prale af det samme erhverv i mere end 30 år, men det er tilfældet for Torben Vigh. I løbet af sin 30-årige karriere har han dedikeret sit liv til at passe på andre. Mine 30 år som livvagt fortæller historier, der omfatter de mange personligheder, som Torben har måtte beskytte i sin tid som livvagt. Det er ærlige historier om virkelige personer, vi andre kun ser i offentligheden, men som er lige så ægte og har behov for beskyttelse, som enhver anden.

Mine 30 år som livvagt giver et imponerende indblik i en karriere, som det kræver en helt bestemt tankegang til at kunne holde til i så lang tid.

Informationer:

Oplæser: Flemming Enevold
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer

Mine 30 år som livvagt: Handling

Mine 30 år som livvagt lydbog fortæller historien om en mand, der har arbejdet som livvagt længere tid end nogen anden dansk livvagt. For Torben Vigh har det været en karriere, hvor han skulle passe på alverdens vigtige personligheder både fra Danmark, men også når Danmark fik besøg fra udlandet. Vigh har stået i skyggen for alt lige fra betydningsfulde politikere til skræmte kritikere af Muhammed-tegninger, for slet ikke at tale om de tre generationer af Kongehuset, som også kender alt til Torben Vighs person. Alt dette og meget mere fortæller han om i Mine 30 år som livvagt lydbog gratis.

Med Mine 30 år som livvagt lydbog åbner Torben Vigh op for et liv, der hovedsageligt har bestået af personbeskyttelse i flere forskellige udformninger, alt efter om det drejer sig om dronning Margrethe eller statsministeren. Han fortæller i flere detaljer om, hvordan arbejdet har ændret sig siden 1980’erne, hvor han begyndte sin karriere og til den dag i dag, hvor store verdensforandringer truer hele verden og vores eget lille danske land i Mine 30 år som livvagt lydbog.

Som livvagt har Torben Vigh rejst næsten hele verden rundt med sine klienter, om det er på private ferier, de overdådige officielle besøg eller andre store statsbesøg. Uanset situationen fortæller han i Mine 30 år som livvagt lydbog gratis om, hvor vigtigt det er hele tiden at være forberedt på den værste situation tænkelig. Det er lige meget, om det drejer sig om et statsbesøg i udlandet, eller en køretur på tværs af USA med kronprinsparret, det kræver konstant årvågenhed at være livvagt.

Om forfatteren: Thea Pedersen & Torben Vigh

Mine 30 år som livvagt er Torben Vighs første bog. Titlen som forfatter har ikke været forrest i køen i de næsten 40 år, hvor han har arbejdet hos politiet. Af de næsten 40 år har de 30 af dem været som livvagt, inden han valgte at gå på pension fra politiet i 2017. I Mine 30 år som livvagt fortæller han om sin tid som livvagt i årene 1987 og frem til 2017, og hvor livsændrende det har været for ham.

Der er visse dage, der stadig står skarpt i hukommelsen for Torben Vigh, der blandt andet også fortæller om den nagende følelse, der dukker op instinktivt på ens fridag, når terroren vælger at finde frem til Danmark.