Lydbøger » Mit år med Gud

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mit år med Gud Lydbog

4/5

Forfatter: Svend Brinkmann

lydbog og e-bog

Introduktion

Inden 2020 blev skudt i gang, havde Svend Brinkmann besluttet at han ville undersøge hvad religion egentlig er i den morderne verden. Han ville bruge et år på at diskutere tro, og generelt være undersøgende ind i den religiøse verden. Han havde et mål; at finde ud af, om at være religiøs kan gøre noget godt for en videnskabelig uddannet person, som ham selv. Han havde altså besluttet sig for at give Gud en chance, for at se hvad en religiøs tilværelse kunne gøre af gavn for ham.

Hele bogen igennem stiller han nye relevante spørgsmål til tro og religion, og han går åbent til værks. Du kan høre om Svend Brinkmanns rejse med religion i Mit år med Gud lydbog.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 7 timer og 11 minutter

Mit år med Gud: Handling

Svend Brinkmann har hele livet sat spørgsmålstegn ved det religiøse, da han aldrig har troet på, at der findes en Gud. Mange har påpeget at han ikke inddrager religion i sine bøger, da han fremhæver nogle vigtige værdier, som kritikere ikke mener giver mening uden at inkludere Gud. Derfor har han besluttet at tage kritikken op, og han undersøger hvilken plads Gud kan få i hans liv; eller om det overhovedet er muligt.

Hver måned i 2020 bliver der stillet et nyt spørgsmål vedrørende religion, hvor han skal finde det rigtige svar for ham selv. Primært foregår hans undersøgelser på skrivebordet, hvor han dykker dybt ned i biblen, og samtidig læser han moderne tekster om både religion, videnskab, psykologi og filosofi. Hvis du har lyst til at finde ud af hvor han ender på den religiøse rejse, så kan du lytte til Mit år med Gud lydbog gratis.

Efter at have læst alt fra testamentet til moderne tekster, bliver han klogere på sin tro, og 2020 udvikler sig helt anderledes end forventet.
Mit år med Gud er en velskrevet bog, med mange gode overvejelser og perspektiver, hvor man følger en man som med åbne arme undersøger religions rolle for det moderne menneske, og hvorvidt alle typer af mennesker kan have gavn af at tro på en Gud.

Svend Brinkmann var nervøs for at man med religion falder i en form for overtro, og det var faktisk hans største bekymring omkring at skrive Mit år med Gud. Men i sidste ende lykkes det alligevel at finde et gudsbillede, som passer ind i hans verden og tanker. Du kan lytte til Mit år med Gud lydbog.

Om forfatteren: Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Han har udgivet diverse akademiske tidsskrifter, og da han udgav bogen Stå fast, var det pludselig andre end folk i universitetsverdenen som fik øjnene op for ham. Stå fast fik tonsvis af succes fra den ene dag til den anden, og tiden efter beskriver han som kaotisk. Herefter har han udgivet flere bøger, hvoraf den ene er Mit år med Gud.

Han er blevet en elsket forfatter, som både har vundet priser og legater. I 2015 modtog han Rosenkjærprisen og Gyldendals formidlingspris. Så man må sige at han har nået nye højder med sin karriere som forfatter.