Lydbøger » Mit arbejde

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (45 dage gratis)

Mit arbejde Lydbog

4.4/5

Forfatter: Olga Ravn

lydbog og e-bog

Introduktion

Mit arbejde er en roman som den danske forfatter Olga Ravn har skrevet. Værket beskriver den skønne følelse ved at have fået et nyt barn, men værket kommer også omkring de ellers mindre mærkværdige ting ved at få et barn. Disse mindre mærkværdige ting har dog en stor påvirkning på livet. Dette hører man gennem Anna og Aksel, der lige har fået en søn.

Man kan lytte til Mit arbejde lydbog gratis, hvor man kommer ind i stuen hos den helt almindelige familie, og de nybagte forældre. I Mit arbejde lydbog hører man om alt fra det skønne ved at få et barn med hjem, men også hvordan livet ændres drastisk, eksempelvis hvordan fødselsdepression kan ramme en hårdt, men også hvordan en lang pause fra arbejdet påvirker ens karriere.

Informationer:

Oplæser: Marie-Louise Grund Petersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 40 minutter

Mit arbejde: Handling

Den danske forfatter Olga Ravns prisvindende samtidsroman Mit arbejde, er et uundgåeligt værk at læse. Dette værk har vundet sig god vej frem til læserne. Mit arbejde formår at være et tankevækkende værk, som for alvor sætter lys på virkeligheden ved at få et barn. At få et barn er jo skønt, men der er også mange ting ved at få et barn, som man ikke ellers kaster lyset på, når man træffer den vigtige beslutning om at få et barn eller ej.

I Mit arbejde lydbog introduceres man til Anna. Anna er en forfatter, og hun har sammen med sin partner lige fået et barn. Hun var dog ikke forberedt på alle de hurtige samt drastiske ændringer i livet. Man hører nemlig i Mit arbejde lydbog, at hun flytter til Stockholm med hendes partner Aksel og deres lille søn. Modvilligt må parret nu falde tilbage til gamle kønsroller, hvor Anna passer barnet derhjemme hver dag, mens Aksel skal forsørge familien.

At få et barn er en skøn følelse og tanke, og dette er en berigelse i livet. Men der er også nogle faktorer, som man hyppigt overser. Disse drastiske ændringer bliver foretaget hurtigt, og kan virke overvældende.

Man kan med fordel lytte til Mit arbejde lydbog gratis, hvor man hører om de problemstillinger, som hverdagen nu har fået. Anna bliver angst samt lider af fødselsdepression, hun savner hendes arbejde og at hun bruger for meget tid på nettet. Anna beslutter sig dog for, at hun ikke vil ind i denne onde cyklus, men hun beslutter sig for at læse og skrive igen, som hun gjorde før hun fik et barn.

Om forfatteren: Olga Ravn

Olga Ravn er født i midten af 1980’erne, og hun er en dansk forfatter, redaktør samt debattør. Siden 2010 har hun skrevet adskillige prisvindende værker, da hun samme år dimitterede fra Forfatterskolen. At være ekspressionistisk og at kunne lide kunst samt litteratur er dog ikke noget hun pludseligt fandt ud af at hun kunne lide, men hun er vokset op i en musikalsk samt kunstnerisk familie. Hendes mor er nemlig en sangerinde, og faren er designer.

Forfatteren er kendt for at have skrevet samtidsromaner der kan skabe debat. Hun har modtaget Politikens Litteraturpris for sin bog Mit arbejde i 2020.