Lydbøger » Mit venskab med Jesus Kristus

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mit venskab med Jesus Kristus Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Husum

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Mit venskab med Jesus Kristus er skrevet af den danske skribent samt forfatter ved navnet Lars Husum. Denne roman er forfatterens debut ind på den litterære scene. Dette værk debuterede faktisk i andre lande ud over Danmark, og udkom endda i andre lande før Danmark.

I romanen introduceres man til de to søskende Søs og Nikolaj. Deres forældre døde i en ulykke, og de har nu kun hinanden. Som mange andre søskende, så har de deres uenigheder og problemer. Dette forhold er dog anderledes. Nikolaj er voldelig mod Søs, og han er endda sygeligt afhængig af hende. Han er også voldelig mod hans kæreste Silje.

Søs ender med at tage sit eget liv, og en skægget mand fortæller Nikolaj, at han skal ændre sin livsstil.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 43 minutter

Mit venskab med Jesus Kristus: Handling

Ved at læse debutromanen fra 2008 med titlen Mit venskab med Jesus Kristus, så er læseren sikret en mørk, seriøs, underholdende samt interessant handling, som er et ellers sjældent fænomen i romaner. Man kan med fordel lytte til den anmelderroste Mit venskab med Jesus Kristus lydbog.

Mit venskab med Jesus Kristus er en komisk dog mørk fortælling om adskillelige aspekter af kristendommen.

I Mit venskab med Jesus Kristus lydbog hører man fortællingen om Søs og Nikolaj. Læseren følger dem gennem en svær tid, og de forskellige erfaringer de gør sig. Man hører i Mit venskab med Jesus Kristus lydbog, at deres forældre er dræbt i en ulykke.

I Mit venskab med Jesus Kristus lydbog hører man, at Søs og Nikolaj nu er alene, og de har kun hinanden. Hvis man vil høre mere om deres oplevelser og svære tid sammen, kan man lytte til Mit venskab med Jesus Kristus lydbog gratis.

Man kan med fordel lytte til Mit venskab med Jesus Kristus lydbog gratis, hvor man hører om deres forhold. Som næsten alle andre søskende, så har de problemer og uenigheder med hinanden. De får nemlig et dårligt forhold til hinanden, efter forældrene døde i en ulykke. Det bliver ikke blot dårligt, men rettere sagt ondt. Nikolaj bliver nemlig voldelig mod Søs, men han danner også en negativ afhængighed til hende.

Nikolajs vrede ender ud med, at han er voldelig mod sin kæreste Silje. Dette bliver for meget for Søs, og hun tager sit eget liv. Kort efter dette, så møder han en skægget mand. Manden vil have ham til at ændre sit liv.

Om forfatteren: Lars Husum

Lars Husum er født midt i 1970’erne, og han er en dansk skribent samt forfatter. Forfatteren debuterede med sit værk i 2008. Værket var en roman og romanen har titlen Mit venskab med Jesus Kristus. Værket er en underholdende samt mørk fortælling om diverse aspekter af kristendommen. For at være en debutroman, modtog den dog meget ros. Værket blev udgivet i adskillelige lande, såsom Frankrig, Brasilien, England og Kina.

To år efter udgivelsen af debutromanen udgav han et nyt værk. Dette værk var også en roman, og den har titlen Jeg er en hær. Dette værk er også blevet anmelderrost.