Lydbøger » Moderskabet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Moderskabet Lydbog

4.9/5

Forfatter: Cana Buttenschøn

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Moderskabet er skrevet af Cana Buttenschøn, og hun er en dansk forfatter samt jordemoder. Forfatteren skriver romaner om moderskab samt børn, men værkerne er ikke kun præget af at hun er en jordemoder. Da hun var gravid med sit tredje barn, blev hun under fødslen klar over at der var noget galt. Der blev fundet en svulst, og hun havde kræft.

Moderskab er en smuk ting, som ofte bliver fremvist fejlfrit på sociale medier. Men i virkeligheden kan det at være en mor være meget hårdt. Både fysisk og psykisk. Gennem otte kvinder får man et råt indblik i det at være en mor, uden et tilføjet filter.

Informationer:

Oplæser: Cana Buttenschøn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 30 minutter

Moderskabet: Handling

Jordemoderen samt forfatteren Cana Buttenschøn har med Moderskabet skabt en roman, der formår at hjælpe nybagte forældre gennem en ellers ret svær dog vidunderlig tid. Værket er dog ikke kun til nybagte forældre, men generelt set til mødre, kvinder der prøver at blive gravide og kvinder i smerte. Romanen Moderskabet kommer nemlig omkring det vidunderlige ved at blive en mor, men man kommer også omkring de jævnlige svære tider som man nybagt mor skal vænne sig til.

Ved at lytte til Moderskabet lydbog gratis, får man en hjælpende guide både med familielivet men også i form af din egen personlige udvikling. Moderskabet lydbog viser nemlig, at man skal holde hovedet højt, selv når alt kan gøre ondt og føles nedtrykt. Man har nemlig sit moderskab, og dette er den bedste følelse i verden, som overdøver de ellers til tider dårlige følelser.

Det kan være at man går gennem en svær fysisk eller psykisk tid som nybagt mor, men den store følelse af kærlighed samt glæde man får af at se sit barn, er nok ens motivation til at blive ved. Moderskabet lydbog præsenterer nemlig læseren for otte seje mødre, der hver især giver deres input på hvordan livet som en mor er.

Sociale medier formår at fremvise alle de positive sider, men man kan i Moderskabet lydbog gratis få et råt indblik ind i ens mors verden, både hvor en mor kan være alvorlig syg, eller når et barn kan være syg eller er blevet revet væk fra sin moders arme. Forfatteren af bogen havde eksempelvis selv en kræftsvulst, som blev opdaget da hun fødte sit tredje barn.

Om forfatteren: Cana Buttenschøn

Cana Buttenschøn er en dansk forfatter samt jordemoder. Cana Buttenschøn er kendt for sit forfatterskab, der består af værker til kommende mødre samt nybagte forældre. Forfatterens værker formår at bringe ro over diverse problemstillinger samt spørgsmål, som man som ny forælder kan være meget i tvivl om. Forfatteren baserer ikke kun sin viden ud fra at hun er en jordemoder, men også fra sit eget liv som mor til tre med en livstruende sygdom.

Der blev fundet en svulst i underlivet, mens hun var gravid med parrets tredje barn. Det var først under hendes smertefulde fødsel, at hun opdagede svulsten. At hun som nybagt mor også havde kræft, har hun skrevet om i romanen Moderskabet, og du kan gratis lytte til Moderskabet lydbog.