Lydbøger » Momo

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Momo Lydbog

4.6/5

Forfatter: Michael Ende

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Momo lydbog får du en fortælling om et barn, der forsøger at bringe den stjålne tid tilbage til menneskeheden. Til at hjælpe med dette er der nemlig brug for barnet, Momo, der bor i en gammel teaterruin. Momo er generelt kendt for at være ven med alle mennesker, og du kan lytte til Momo lydbog og høre, om det lykkes Momo at få stoppet tidsrøverne.

Denne fortælling beskrives som værende fantasifuld og fyldt med farver. Giv dig i kast med denne fortælling af Michael Ende, der er kendt for sine eventyrlige fortællinger.

Hvis du er mere til lydbøger, så kan det anbefales at lytte til Momo lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 7 timer og 46 minutter

Momo: Handling

Generelt kan det siges, at Momo er titlen på en historie om et barn, der forsøger at bringe den stjålne tid tilbage til menneskeheden efter at være blevet stjålet af tidstyve.

Momo er skrevet af forfatter Michael Endes, der er kendt for sine verdensberømte eventyrlige romaner for både børn og mennesker. Til disse eventyrlige fortællinger hører også Momo lydbog, der er endnu et skud på stammen. Du kan lytte til Momo lydbog gratis, hvis du er mere til lydbøger.

Heldigvis for menneskeheden kommer det tidligere omtalte barn dog ind i billedet, og han står klar til at gøre alt, som han kan, for at hjælpe. Det unge barn bor inde i en gammel teaterruin og er kendt for at være ven med alle mennesker. Derfor vil han også gøre, hvad han kan, for at hjælpe sine venner.

Flere anmeldere har sagt, at dette er en fortælling, der er fyldt med fantasi, og at det generelt er en farverig roman. Der er mange mindre historier inde i den samlede fortælling, og der er læsestof til hele året. Momo er nemlig en bog, der kan læses igen og igen.

Denne fortælling er et originalt værk, og hvis man er mere til lydbøger, så er det ligeledes en fængslende oplevelse. Lyt til Momo lydbog gratis, for der er underholdning for børn såvel som voksne. Tilbring en hyggelig stund i godt selskab og lyt til den fantastiske historie, som Michael Ende har givet os med Momo lydbog.

Giv dig i kast med denne fortælling for at finde ud af, om den stjålne tid bliver givet tilbage til menneskeheden.

Om forfatteren: Michael Ende

Michael Ende er generelt kendt for sine eventyrlige romaner, der både henvender sig til børn såvel som voksne. Han begyndte først at skrive fortællinger for børn, hvilket skete allerede i 1929. Senere begyndte han ligeledes at skrive til voksne, hvor det første værk udkom i 1960. MOMO udkom for første gang i år 1993, og for dette værk modtag han Den Tyske Ungdomspris. Senere er MOMO blevet oversat til ikke mindre end 20 forskellige sprog.

Endes værker har vist sig at bibeholde deres popularitet siden forfatterens død, og han har slået sit navn fast i historien som en af historiens mest indflydelsesrige forfattere.