Lydbøger » Mopper og mig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mopper og mig Lydbog

4.7/5

Forfatter: Michael Holbek & Linse Kessler

lydbog og e-bog

Introduktion

Da Linses mor, Mopper, døde, kom det som et chok for alle. Lægen havde givet hende 6 måneder til at leve i, og alle tænkte bare at det ikke kunne passe, og at Mopper var en stædig dame. Men lægen endte med at få ret, og de 6 måneder gik alt for hurtigt.

Familien har tacklet tragedien meget forskelligt, og de sørger og savner stadig hver eneste dag. Linse havde brug for at dele sine tanker. Linse og Mopper nåede faktisk at skrive meget af bogen sammen, som blandt andet indeholder fortællinger om Moppers barndom i England, hendes drømme og beslutninger. Linse kan både grine og græde når det kommer til minderne om Mopper, fordi de 2 havde det varmeste forhold, og de har altid elsket hinanden uden grænser. For at høre mere om Moppers liv, kan du høre Mopper og mig lydbog.

Informationer:

Oplæser: Judith Rothenborg & Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 47 minutter

Mopper og mig: Handling

Mopper og mig er en fortælling om opvækst, kærlighed, opdragelse og om at miste dem man elsker. Derudover er et kæmpe emne i bogen familiebånd. Bogen starter med at fortælle om Moppers barndom i Salisbury, og så følger man hendes liv indtil hendes død i 2016. Herefter følger man tiden efter, hvor Linse sætter ord på den sorg hun oplever, efter at have mistet den hun elsker mest. For at høre mere om Moppers liv, kan du høre Mopper og mig lydbog gratis.

Mopper og mig fortæller historien om, hvordan Mopper grundet en misforståelse endte i Danmark, og hvordan hendes liv udviklede sig efterfølgende. Næsten hele vejen op til Moppers død, er bogen præget af en humor og det glimt i øjet som Mopper havde, så man får sig nogle grin hele bogen igennem. Den tager så en lidt mere alvorlig drejning når man når til det tidspunkt hvor Mopper dør.

Selvom man har set det meste af Familien fra Bryggen, så får man et nyt billede af Mopper, da hun under optagelserne har virket meget privat. Men i Mopper og mig åbner hun mere op om sit liv og de vilkår hun har haft. Det at hun har været med til at skrive bogen, gør den nærmest til et eftermæle, og det at Linse besluttede at færdiggøre den efter Moppers død, viser bare den respekt de har for hinanden. Moppers historie fortjener at blive hørt af alle som holdt af hende. Derudover har det nok også hjulpet Linse med at tackle sorgen, at hun kunne sætte sit eget præg på deres bog. For at høre mere, kan du lytte til Mopper og mig lydbog.

Om forfatteren: Linse Kessler & Michael Holbek

Linse Kessler er en kendt tv-personlighed, og derudover er hun både model, skuespiller og forretningskvinde. Hun er kendt for at have Skandinaviens største barm, og er storesøster til den tidligere professionelle bokser, Mikkel Kessler. Hun har medvirket i en masse reality-programmer, men den mest kendte er nok Familien fra Bryggen, hvor man følger hende, datteren Geggo og Mopper.

Michael Holbek er uddannet journalist, og har været med til at skrive en lang række bøger for blandt andet Linse, Stig Elling, Keld og Hilda Heick og Kai Vittrup. Han har mange bøger på CV’et. Derudover er han også underviser på Medie- og Journalisthøjskolen.