Lydbøger » Mord i San Francisco

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mord i San Francisco Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dan Turell

lydbog og e-bog

Introduktion

Mord i San Francisco er den tolvte i serien om den navnløse hovedkarakter, der i denne omgang starter med at tage på bryllupsrejse, men som tingene udvikler sig, må han se sig i centrum af en mordsag.

Mord i San Francisco er samtidig også den afsluttende bog i serien på i alt 12 bøger om den navnløse journalist, som i denne historie er rejst til San Francisco. Han har alle intentioner om at tilbringe sin bryllupsrejse i ro og fred med Gitte, men skæbnen vil noget ganske andet for de to.

Historierne har det med at finde frem til vores journalist, og det er også tilfældet, selvom han er halvvejs på den anden side af jorden fra sit hjem.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 5 timer og 43 minutter

Mord i San Francisco: Handling

Mord i San Francisco lydbog starter ganske romantisk med en bryllupsrejse. En kærlighedserklæring til hinanden og en kærlighedserklæring til en by. Vores navnløse journalist har planlagt at fejre sit ægteskab med advokaten Gitte i hele to måneder i den smukke by i Californien. Og det er en rejse, de begge har set frem til, men som altid kommer der andre hændelser og spænder ben for den i Mord i San Francisco lydbog gratis.

Allerede dagen efter det nye ægtepar ankommer til San Francisco, bliver der begået et mord, som de bliver sat i centrum af. Det viser sig, at mordofret var en, de to ganske kort konverserede med i flyet på vej til Californien, og af denne årsag bliver ægteparret trukket ind i efterforskningen. Mordofret var en ung kemiingeniør, og der går ikke lang tid, før det lokale politi mistænker vores journalist for at vide mere end hvad godt er i Mord i San Francisco lydbog. Men hvad der er endnu værre er, at det ikke kun er politiet, der mistænker ham. Det er også de lokale gangstere, der pludselig bevæger sig udenfor skyggerne i Mord i San Francisco lydbog gratis.

Nu skal det vise sig, at vores journalist skal arbejde hurtigt for at få skrevet sin sidste historie for det famøse ’Bladet’, inden han bliver tvunget op i en krog. For første gang må vores journalist se sig selv i to roller i jagten efter den gode historie, idet han selv bliver en del af det store billede i Mord i San Francisco lydbog.

Om forfatteren: Dan Turell

Da Dan Turéll var mest populær, blev han i mange kredse kaldt for Onkel Danny, og han brugte mange af sine egne holdninger og meninger i langt de fleste af sine bøger. Hele Mord-serien er heller ingen undtagelse, og alene i Mord i San Francisco skinner det for eksempel klart igennem, at Turéll selv var meget forelsket i den smukke by. 

Mord-serien strækker sig over hele 12 bøger. Den første i serien, Mord i mørket, udkom helt tilbage i 1981, og den sidste, Mord i San Francisco, udkom i 19990. Det er en lidt atypisk kriminalserie, men det hænger nok mest sammen med, at Turéll selv var lidt atypisk i sin skrivestil.