Lydbøger » Mord på heden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mord på heden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Helen Cox

lydbog og e-bog

Introduktion

For tredje gang kan læseren tage med Kitt Hartley, når hun skal forsøge at opklare et mord i England i Mord på heden. Denne gang er det en mordscene, som vækker alt for mange minder for Kitt og hendes kæreste Malcolm, da et offer findes med et mystisk symbol skåret ind i sin hånd.

Mord på heden er en medrivende krimiroman, der tager læseren med ud i det engelske landskab. Alt imens kæresteparret Kitt og Malcolm skal forsøge at løse en sag, der trækker lange spor efter sig, og som kræver det ene spor efter det andet for at lede dem i den rigtige retning.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 47 minutter

Mord på heden: Handling

Mord på heden lydbog er historien om to tilsyneladende simple mord, men som ved nærmere eftersyn er mere ens, end hvad godt er. En morgen bliver Kitt Hartley vækket med den dårlige nyhed om et mord, og hun bliver kaldt ind for at arbejde på sagen. Mordet har fundet sted i en mindre landsby ud for Yorkshire. Hvad der er pudsigt ved det hele, er det sammentræf, at i selvsamme landsby, Irendale, boede hendes kæreste med sin hustru, indtil hustruen i sin tid blev myrdet. Det er mere end fem år siden, men alle spor tyder på, at det nye mordoffer har lidt samme skæbne som kærestens tidligere hustru i Mord på heden lydbog gratis.

Sammen med kæresten, Malcolm Halloran, der tilfældigvis også er kriminalkommissær, rejser Kitt afsted for at finde flere spor og forhåbentligt svar på det mystiske mord. Det kan ikke være et tilfælde, at både Malcolms tidligere hustru og det nye mordoffer har det samme symbol skåret ind i deres hånd efter deres død.

Der er blandede følelser med det lokale politi, da Kitt og Malcolm ankommer til Irendale i Mord på heden lydbog, men da sagen efterlader flere mystiske spor end svar, tages der imod al den hjælp, der kan gives. Gerningsmanden har også efterladt et ældre digt på offeret, og det leder kæresteparret til mange flere mystiske spor, men de har svært ved at forbinde det hele til Malcolms hustrus død for så længe siden i Mord på heden lydbog gratis.

De to må ty til alle midler i Mord på heden lydbog for at kunne opklare denne sag.

Om forfatteren: Helen Cox

Det er tredje gang at Helen Cox skriver endnu en spændende historie om Kitt Hartley i Mord på heden. Som de andre bøger i serien, Liget i boghandlen og Dødbringende besked, er det hver afsluttende historier, som du kan læse uafhængigt af hinanden. 

Hver bog i serien om Kitt og hendes kæreste Malcolm byder på mordefterforskninger, der er yderst spændende og interessante, og som kræver en skarp hjerne for at kunne koble de rette spor sammen på kryds og tværs. Dertil kan du tilsætte en god portion humor i de skæve karakterer, der også spiller hver deres rolle i de forskellige historier. Mord på heden har selvfølgelig også et hint af kærlighed.