Lydbøger » Mord på kostskolen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mord på kostskolen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste romaner fra Lucinda Riley har et element af mystisk over sig samt en række ubesvarede spørgsmål, som læseren skal forsøge at besvare sammen med flere karakterer. Det er også sådan det forløber sig i Mord på kostskolen, hvor en elev pludselig dør. Men den uforklarlige død bliver iscenesat som mere end almindelig, og det bringer en vis betjent tilbage på jobbet.

Jazmine Hunter havde ellers trukket sig tilbage fra politiarbejdet, men denne sag får hende til at vende tilbage som en tjeneste til sin tidligere chef. Jazmine kommer dog hurtigt til at opdage, at en kostskole kan gemme på mange store hemmeligheder i Mord på kostskolen.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 7 minutter

Mord på kostskolen: Handling

Mord på kostskolen lydbog tager læseren med til Skt. Stephens, en skole der ligger på landet i Norfolk, og hvor der en dag sker en frygtelig ulykke. Ingen har nogen konkret forklaring på, hvorfor Charlie Cavendish døde og heller ikke, hvorfor forstanderen på skolen vælger at iscenesætte det hele som en begrædelig ulykke. Det forhindrer dog ikke det lokale politi i at drage sine egne konklusioner, og de vil ikke udelukke, at der er sket en forbrydelse af en eller anden art i Mord på kostskolen lydbog gratis.

Det bringer Jazmine Hunter tilbage til sit arbejde som politibetjent som en tjeneste til sin tidligere chef. I en længere periode har Jazz valgt at trække sig fra, hvad der ellers skulle være en stor og lovende karriere hos London politiet. Hendes personlige valg afholder hende dog ikke fra at hjælpe til på denne ene sag som en tjeneste i Mord på kostskolen lydbog.

Jazz slår sig sammen med sin tidligere kollega, Alistair Miles for at vende tilbage til kostskolens afskårede egen verden. Sammen begynder de at undersøge Cavendishs uheldige død, og der går ikke længe, før de opdager en række foruroligende oplysninger, der drejer sagen i en helt anden retning i Mord på kostskolen lydbog gratis.

Da de gør et bemærkelsesværdigt fund på skolen, tager sagen endnu en dramatisk drejning, som kommer til at udgøre den største udfordring i Jazz’ karriere til dato. Det står klart, at kostskolen gemmer på langt større og mørkere hemmeligheder end blot Cavendishs tragiske død i Mord på kostskolen lydbog.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley bliver af mange betragtet som en af de største historiefortællere i nyere tid. Hun har en evne til at fortælle historier, som læseren sent kommer til at glemme. Det gælder også for Mord på kostskolen, der for alvor tager fat på thrillergenren og spinder et net af ubesvarede spørgsmål, som læseren bliver mere og mere ængstelig for at få svar på.

Mord på kostskolen er en enkeltstående historie, og dem er der mange flere af fra Rileys hånd. Du kan for eksempel fortsætte med de enkeltstående historier i Lavendelhaven eller Sommerfugleværelset, hvis du ikke endnu har mod på at begynde hendes storslåede serie om De syv søstre.