Lydbøger » Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to)

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jonas Jonasson

lydbog og e-bog

Introduktion

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) indledes ved, at Johanna Kjellander vælger at forlade sin prædikestol i Sverige for evigt. Faktisk fortælles det i Morder-Anders og hans venner lydbog, at Kjellander aldrig havde et ønske om at blive præst, men efter faderen udtrykte at være frastødt af kvindelige præster, valgte hun at gå imod dette.

Et andet sted i byen lever Per Persson et sørgeligt liv. Han er ludfattig og må arbejde til en ussel løn på et af de værste hoteller for at klare sig gennem tilværelsen. En dag mødes de to menneskers vej på en parkbænk, hvor de også tilfældigt møder Morder-Anders. Denne trio kaster sig nu ud i diverse amoralske handlinger. Lyt til Morder-Anders og hans venner lydbog gratis og følg begivenhedernes gang.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 27 minutter

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to): Handling

I Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) bliver det gjort klart for læseren, at Johanna Kjellander har forladt sin prædikestol for evigt. Dette skete, da sognebørnene kastede salmebøger efter hende. Faktisk fortælles det i Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to), at præsteembedet faktisk aldrig var hendes eget valg. Det var nemlig Johannas far, der inderligt var imod kvindelige præster, som drev hende til netop dette.

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) lydbog introducerer os dog også til Per Persson. Per lever et sørgeligt liv, efter farfaren har brugt den formue, som Per mente at have krav på. Morder-Anders og hans venner lydbog fortæller os, at farfaren døde ludfattig efter at have brug alle pengene, da han blev sparket ihjel af en hest.

Nu er Per efterladt tilbage og uden en skilling. Derfor fortælles det i Morder-Anders og hans venner, at han må arbejde til en ussel løn som receptionist på et af Sveriges værste hoteller. En tilfældig dag i Morder-Anders og hans venner møder Per og Johanna hinanden. Dette møde i Morder-Anders og hans venner sker på en parkbænk.

Der går dog ikke længe i Morder-Anders og hans venner lydbog, før en farlig mand krydser deres vej. Mandens navn er Johan Andersson, og inden længe bliver han kendt som Morder-Anders. Morder-Anders og hans venner fortæller historien om, hvordan denne trio kaster sig ud i diverse amoralske handlinger. Lyt til Morder-Anders og hans venner lydbog gratis og følg fortællingen om, hvordan de tre får kastet sig ud i lidt af hvert.

Om forfatteren: Jonas Jonasson

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) er skrevet af Jonas Jonasson. Det var dog allerede i år 2010 i forbindelse med sin debutroman ved navn ”Den hundredårige som kravlede ud ad vinduet og forsvandt”, at medierne begyndte at få øjnene op for hans litterære talent.

Generelt er det karakteristisk for Jonas Jonassons værker, at der er fart på fra start til slut. Undervejs kommer vores hovedpersoner ind i problemer, som oftest er meget seriøse, men til sidst klarer helten altid det hele på målstregen. Lyt til Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) lydbog gratis.