Lydbøger » Morgenstjernen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Morgenstjernen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Karl Ove Knausgård

lydbog og e-bog

Introduktion

Morgenstjernen er skrevet af Karl Ove Knausgård. Det er en fortælling, der starter en stille og rolig sommeraften. Det viser sig dog hurtigt, at der skal til at ske noget dramatisk. Litteraturprofessoren Arne og konen Tove samt de fælles børn er taget afsted på en afslappende tur. Pludselig dukker en gigantisk stjerne op og lyser klart på himlen.

Lyt til Morgenstjernen lydbog gratis og følg den spændende fortælling. Da den gigantiske stjerne dukker op på himlen, bliver det nemlig startskuddet på en række besynderlige begivenheder. Lyt til Morgenstjernen lydbog og følg de i alt 9 hovedpersoner, mens deres tilværelse bliver ændret drastisk i Morgenstjernen.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Morgenstjernen: Handling

I begyndelsen af Morgenstjernen starter historien på en varm sommeraften. Vi befinder os i den afsluttende del af august, og litteraturprofessor Arne, konen Tove og de fælles børn er taget afsted sammen på ferie. Denne gang er ferien gået til et sommerhus langt ude på landet, hvor det i Morgenstjernen lydbog fortælles, at familien er taget til for at få fred fra deres ellers travle liv.

I Morgenstjernen bliver familiens idylliske tilstand pludselig ændret. Dette sker, da en meget mystisk og skræmmende begivenhed finder steder i det lille samfund. Fra en ellers fuldstændig klar himmel, dukker en gigantisk stjerne op på den tidlige aftenhimmel. Alle, der ser stjernen, taler om, hvad der foregår.

I Morgenstjernen følger vi i alt 9 personer. De taler en hel del om stjernens enorme kraft, og ingen af dem er helt klar over, hvad det i virkeligheden er, som de har været vidne til. Det bliver dog ikke til lang tids eftertænksomhed, for pludselig begynder der at ske mærkelige ting. Det må vores 9 hovedpersoner i stedet begynde at forholde sig til. Det bliver til to meget intense og spændende dage.

Lyt til Morgenstjernen lydbog gratis og følg denne roman, hvor et lille lokalsamfund bliver ramt af en dramatisk begivenhed. Karl Ove Knausgård er en af nyere tids mest populære skønlitterære forfattere i Skandinavien, og med Morgenstjernen har han igen skabt et spændende værk.

Følg med i den spændende fortælling Morgenstjernen lydbog, hvor mørket slippes løs i verden. Der er garanti for spænding, og historien er fortalt på fremragende vis.

Om forfatteren: Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård står bag Morgenstjernen, men det var allerede i år 1998, at han debuterede med ”Ute av verden”. I skrivende stund er Knausgårds værker oversat til mere end 35 sprog og har vist sig at være populær i en lang række lande. Udover Morgenstjernen står han også bag værker som ”Min kamp”, der er et selvbiografisk værk. Her kommer Knausgård med stærke og detaljerede beskriver af sit eget liv.

I sit forfatterskab har Karl Ove Knausgård modtaget en lang række priser. Disse priser tæller blandt andet Kritikerprisen, Die Welts litteraturpris samt Svenska Akademiens nordiske pris. Derudover modtog han Brage-prisen i 2009.