Lydbøger » Mørke hemmeligheder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mørke hemmeligheder Lydbog

4.1/5

Forfatter: M. Leighton

lydbog og e-bog

Introduktion

Pretty er serien med erotik og store følelser, som oser mellem hver en side. Mørke hemmeligheder er den selvstændige og tredje bog i serien, som præsenterer læseren for nye karakterer, men tager fat på den samme spirende erotik, som serien er kendt for.

Mørke hemmeligheder er historien om Sig Locke, der arbejder som politibetjent og har en meget konkret holdning til, hvad der er rigtig og forkert. Hans hverdag har altid fulgt den samme rutine, og hans tilgang til livet har altid været fast og urokkelig på mange områder. Men alt det bliver væltet omkuld, da han møder Tommi, som vender op og ned på hans liv på godt og ondt.

Informationer:

Oplæser: Maria Garde
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 32 minutter

Mørke hemmeligheder: Handling

Mørke hemmeligheder lydbog er historien om betjenten Sig Locke. Ved første øjekast tror læseren måske, at Mørke hemmeligheder lydbog gratis er en klassisk historie om, at pigen skal reddes af den flotte fyr. Men det er langt fra sandheden i denne historie. Både Sig og Tommi kommer fra meget forskellige baggrunde og fortider, som begge ikke så gerne skal frem i lyset.

Ingen af dem havde regnet med, at kemien mellem dem ville være så spontant og direkte fra deres første møde, men Tommi formår at slå benene helt væk under Sig. En gerning ingen pige før har været i stand til på den måde i Mørke hemmeligheder lydbog.

Hvis du er på udkig efter en historie, der fanger dig fra den første side, kan du roligt gå i gang med Mørke hemmeligheder lydbog gratis. Du vil blive forført af den rå og til tider følsomme Sig. Hvis du er godt kendt med serien, har du allerede mødt Sig gennem andre karaktere, men i Mørke hemmeligheder lydbog er det endelig blevet hans tur til at fortælle sin historie. Og du vil ikke blive skuffet. Hvis du er til de store romance bøger, der får dig til at rødme over den store mængde erotik, vil Mørke hemmeligheder ikke skuffe dig. Der er scener så sexede, at du får brug for at bruge din bog til at vifte lidt kølig luft i din retning.

Tommis historie er lige dele tragisk og lige dele spændende, for der er mystik og drama på hver en side, der får dig til at bide negle, når Tommi begynder at blive en fast del af historien i Mørke hemmeligheder. Og selvom kemien er til stede, er sandheden det langt fra.

Om forfatteren: M. Leighton

Michelle Leighton er en bestseller forfatter i USA, som indtil videre kun har fået tre bøger oversat til det danske marked. Foruden Mørke hemmeligheder, som er den tredje i en serie, kan danske læsere også kaste sig over Store drømme og Hvide løgne, som er de to andre bøger i serien Pretty.

Når Michelle ikke udnytter naturens for dens mange muligheder, får hendes fantasi frit løb til at skabe sexede historier med mænd fra syden, ligesom den mand, der i sin tid forførte hende. Siden en meget ung alder har Michelle Leighton haft en livlig fantasi, som hun endelig fandt en måde at slippe løs ved at skrive fiktion.

På originalsproget engelsk har Michelle Leighton skrevet mere end et dusin af forskellige romantiske bøger til at forføre læseren.