Lydbøger » Mørkeland

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mørkeland Lydbog

4.1/5

Forfatter: Niels Krause Kjær

lydbog og e-bog

Introduktion

Den fangende roman Mørkeland er skrevet af den danske forfatter samt journalist ved navnet Niels Krause Kjær. Han har i en årrække været politisk kommentator, men han har også været en fremtrædende karakter i diverse fjernsynsprogrammer som vært. Han har også været tidligere pressechef for partiet Det Konservative Folkeparti.

Det var nøje planlagt, at der skulle udskrives folketingsvalg, men dagen før finder man liget af en yngre medlem af Indenrigsministeriet. Han var på sporet af noget dystert i det danske demokrati, som involverede nogle højt stillede medlemmer. Mon han havde fået indsigt ind i noget, som han ikke måtte fortælle andre? Dette prøver journalisten Ulrik Torp at få svaret på sammen med sin nye kollega på Dagsbladet.

Informationer:

Oplæser: Søren Pilmark
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 11 minutter

Mørkeland: Handling

Mørkeland er skrevet af den danske forfatter Niels Krause Kjær, og gennem Mørkeland formår han at tage læseren med på en neglebidende samt dyster rejse gennem Danmark. Mere specifikt kommer man tæt på nogle svindelsager i det danske demokrati, som ikke er så fredfyldt som man ellers havde troet. Dette kan man høre mere om i Mørkeland lydbog gratis.

Mørkeland er desuden en tilføjelse til romanen Kongekabale, som både blev filmatiseret samt har vundet prisen som bestseller.

I Mørkeland lydbog hører man, at der fra en front er mistanke om svindel, som fører helt til toppen af det danske Folketing. Situationen bliver ikke bedre, da der dagen før en skæbnesvanger dag sker noget tragisk.

I Mørkeland lydbog hører man nemlig, at der bliver udskrevet folketingsvalg. Det dystre er dog, at der dagen før dette bliver fundet et lig af en yngre medlem af indenrigsministeriet. Om dette er tilfældigt eller ej, kan man høre i Mørkeland lydbog gratis.

Man introduceres i Mørkeland lydbog for Ulrik Torp. Han er en journalist, som er fyret og nu er på kontanthjælpsydelse. Af jobcenteret er han sendt i praktik hos Dagbladet, hvor han har til opgave at dække mordet. Sammen med sin kollega kommer de frem til nogle skæbnesvangre informationer, om nogle luskede embedsmænd og nogle mørke sider af demokratiet.

Offeret var nemlig på sporet af en større sag om bedrag, inden hændelsen skete. Hvad mon han havde opdaget, og havde dette været grunden til at han var blevet fundet dræbt? Dette kan man høre i lydbogen gratis.

Om forfatteren: Niels Krause Kjær

Niels Krause Kjær er født i 1963 og han er en dansk forfatter samt journalist. Niels Krause Kjær er desuden også en kendt profil i de danske medier, da han er en politisk kommentator, hvor han flere gange har haft en fremtrædende karakter med sine politiske analyser.

Niels Krause Kjær har i en årrække arbejdet for Jyllandsposten, som også var stedet han mødte sin fremtidige kone. Han har dog også haft en række andre erhverv, hvor han har været alt fra redaktionssekretær til pressechef for det danske politiske parti Det Konservative Folkeparti.

Ud over at være forfatter er han også en fremtrædende figur på diverse nyhedsprogrammer, og han har sit eget program som han er vært for. Han har siden midten af 2000’erne været kommentator for blandt andet Berlingske Tidende