Lydbøger » Mørket under isen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mørket under isen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Hesseldahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Mørket under isen er en historie om at vende tilbage til sine rødder, selvom det vækker den største frygt i dig. Det er historien om en pige, der knap og nap slap væk fra et liv på kanten i Grønland, men som stadig har et godt hold om sine rødder dertil.

Mørket under isen fortæller historien om de kontroverser og uroligheder, der hele tiden lurer under overfladen for en pige, der voksede op i Grønland, men som har gjort sig en bemærkelsesværdig karriere i Danmark. Men for mange andre har det ingen betydning, fordi hun kommer fra Grønland. Mørket under isen handler om, hvordan fortiden aldrig rigtig giver slip på dig.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer

Mørket under isen: Handling

Mørket under isen lydbog fortæller historien om Pipaluk. Som voksen bor hun i Danmark, hvor hun har kæmpet sig op fra ingenting, men hvor hun har formået at skabe sig en formidabel karriere som elitesoldat. Hver dag kan hun kun se til i hverdagens nyheder, som melder om grønlændere, der bliver banket sønder og sammen på gaderne i Mørket under isen lydbog gratis. De sociale medier er konstant i oprør, og der lurer en mediestorm om hvert et hjørne.

Det er ikke ukendt, at mennesker bliver myrdet i Danmark i Mørket under isen lydbog, men ingen ynder at tale om det. Men Pipaluk kan mærke uroen i hele kroppen. Hun kommer selv fra Grønland, hvor hun kun med nød og næppe slap til Danmark med livet i behold, da hun var en ung pige. Men som historien fortsætter i Mørket under isen lydbog gratis, begynder Pipaluk at overveje noget, som hun aldrig har spekuleret over før. Er det ved at være på tide, at hun vender hjem til Grønland igen?

I sin tid som elitesoldat har hun været udsendt på mange missioner for Danmark. Fra hver mission er hun kommet hjem med flere færdigheder, som hun nu kommer til at bruge hver og en af i Mørket under isen lydbog. Dertil kan hun hive sit stærkeste våben frem fra arsenalet, hendes loyalitet.

Pipaluk er endelig klar til at konfrontere sin mørke fortid, og hun vender hjem til et Grønland, som hun næsten ikke kan kende. Mens isen smelter omkring hende, kan hun kun se til, mens gamle hemmeligheder stryger mod overfladen og kommer frem i lyset.

Om forfatteren: Morten Hesseldahl

I 2007 debuterede Morten Hesseldahl med sin roman, Drager over Kabul. Den blev en strålende succes i de danske boghandlere, og siden da har Hesseldahl skrevet en lang række af rørende romaner. Hesseldahl holder sig ikke konkret til en genre, men er i stedet glad for at prøve noget nyt. Dog er han i størere grad blevet glad for at skrive i krimigenren.

Mørket under isen er en medrivende spændingsroman om at finde tilbage til sine rødder, og om at have modet til at stå ansigt til ansigt med sin fortid – også når den ikke er indbydende at se på.