Lydbøger » Mørket ved besked

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mørket ved besked Lydbog

4.1/5

Forfatter: Arnaldur Indridason

lydbog og e-bog

Introduktion

Mørket ved besked er en spændingsroman, der roder op i 30 års historier, der på overfladen pludselig fremstår som falske. Det er historien om en sag, der i 30 år har været ganske gennemsigtig og opklaret, men som ved nærmere undersøgelse pludselig giver andre svar og mange flere spørgsmål.

Mørket ved besked er historien om Konrad, der egentlig har set sig tilfreds med sin tilværelse som pensionist, men en dag bliver han inviteret tilbage til politistyrken for at kigge nærmere på en enkelt sag. Det er en meget specifik sag, som han selv var med til at lukke i sin tid i Mørket ved besked. Nu må han være med til at åbne den igen.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 3 minutter

Mørket ved besked: Handling

Mørket ved besked lydbog tager læseren med gennem mange forvirrende spørgsmål på tværs af 30 år. Det er en forsvindingssag, der pludselig åbnes igen, efter den har været lukket i flere år. Det betyder også, at den pensionerede Konrad en dag må vende tilbage til sit tidligere arbejde for at hjælpe med at besvare en række spørgsmål, som han for længst havde sat punktum for i Mørket ved besked lydbog gratis.

For lidt mere end 30 år siden stod politiet på Island med en mystisk forsvindingssag. Der var ingen, der vidste, hvor den unge mand var forsvundet hen, ej heller var der nogen, der vidste noget om, hvorfor han skulle være forsvundet. Det var først, da en flok tyske turister ved et tilfælde fandt liget af den unge Sigurvin, at politiet kunne begynde at forsøge at finde svar på deres spørgsmål i Mørket ved besked. Men selvom liget af Sigurvin var ganske velbevaret af at ligge i isen, var der stadig ingen konkrete svar at finde på hans utidige afsked med verden.

Der er gået mange år siden da, men nu har en patolog måske fundet noget på liget, som kræver, at Konrad vender tilbage til sagen i Mørket ved besked lydbog. De har opdaget et sår i baghovedet, som i den ene eller anden omfang godt kunne tyde på, at unge Sigurvin faktisk blev myrdet i Mørket ved besked lydbog gratis. Konrad bliver hjulpet på vej i sagen, da en kvinde pludselig kontakter ham med en række nye informationer, som alle skal lede til at hjælpe med at afdække en række uhyggelige sandheder i Mørket ved besked lydbog.

Om forfatteren: Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason har skrevet en lang række af forrygende krimier, hvor han tager udgangspunkt i sin islandske baggrund. Det giver en del bøger, der er med til at give gåsehud af spænding og kulde fra den smukke natur i Island. Mørket ved besked er den første i en ny serie om den pensionerede Konrad, der pludselig bliver hevet tilbage til politiet for at hjælpe med sager, der i første omgang ellers var blevet lukket.

En anden serie af Indridiason er krimiserien om Erlendur, hvor du kan begynde med den første i serien, Nordmosen, og fortsætte i de syv andre bøger, som serien dækker over.